Bożenko, nie ma co przepraszać, spisaliście się na 6, jak ktoś napisał, ale o smakołykach dalej rozmyslam szkoda, że nie dało się dłużej posiedzieć i na spokojnie jeszcze porozmawiać
jeszcze raz dziękuję
Mój M. też już sobie ławeczkę zaanektował W dodatku z widokiem na przepiękne klony
Bożenko , mam prośbę, sprawdź czy On nie wyrył na tej ławeczce KOCHAM JOTKĘ lub TU BYŁEM???
Bo siedział tam wystarczająco długo
Mój M. też już sobie ławeczkę zaanektował W dodatku z widokiem na przepiękne klony
Bożenko , mam prośbę, sprawdź czy On nie wyrył na tej ławeczce KOCHAM JOTKĘ lub TU BYŁEM???
Dzisiaj pewnie nie czytał i nie przeczyta, bo ma ciężki dzień w pracy
Ale któregoś dnia pewnie zajrzy i wtedy się dowiem... On bardzo z wszystkimi z Ogrodowiska sympatyzuje, choć na początku był wielkim przeciwnikiem mojego siedzenia przed ekranem. Teraz jest podglądaczem i w czasie podróży na spotkanie i w drodze powrotnej dopytywał czego jeszcze nie przeczytał
A na razie niech sobie siedzi spokojnie na ławeczce w ogrodzie Bożenki, bo na naszej nie ma czasu przysiąść. Ciągle gonimy czas z powodu jego pracy na odległość.
Sprawdziłam , pisze wyryte kozikiem ,,KOCHAM JOTKĘ". Chyba Ci wyślę tą ławeczkę z takim wspaniałym wyznaniem.A mój miał jeszcze więcej czasu i tak nie napisał.............
Ależ mi przykro że nie mogłam być,
Mam jednak nadzieję że i tak mimo wszystko się kiedyś wproszę do Bogdzi
nie ma zmiłuj taki ogród poprostu trzeba zobaczyć na żywo
Jestem pewna że będzie okazja i już niektórzy nawet się zapisali na następne spotkanie choc nie wiadomo jeszcze kiedy bedzie ale najważniejsze że będzie.
Piękny ogród Bożenko i cudowne spotkanie
To, że jest piękny to wiedziałam od dawna, zakochałam się w nim od pierwszego spojrzenia, ale teraz po oglądnięciu go oczami wielu osób, bo niby ten sam ogród fotografowali, ale każdy widział inne detale, coś innego bardziej go zachwyciło, uzmysłowiłam sobie, że będzie to miłość FOR EVER!
dzięki Ewo , spodziewam sie że i Ty mnie następnym razem odwiedzisz. zapraszam.