To są bardzo wczesne czereśnie. Były dojrzałe już 25 maja . Wiekszośc zdjęc jest z 27 maja. teraz juz tylko resztki zostały. Wszystko zjadły. Sąsiedzi nawet nie spróbowali , ale oni tu prawie wcale nie przyjeżdżają.
Hahahaha Bogdzia, ale na tej czeresni musi byc jazgot Tez mam taka po drodze, jest jeden wielki rwetes, glownie szpaki, ale i kosa widzialam Czeresnie wyczyszcone do ostatniej pesteczki przez kilka dni
Fakt, jedynie zyrafy brakuje
Hahahaha Bogdzia, ale na tej czeresni musi byc jazgot Tez mam taka po drodze, jest jeden wielki rwetes, glownie szpaki, ale i kosa widzialam Czeresnie wyczyszcone do ostatniej pesteczki przez kilka dni
Fakt, jedynie zyrafy brakuje
Na tej też już marne resztki pozostały. szybko się z czereśniami uporały. Jazgot robią tylko szpaki bo akurat młode w tym czasie wychodzą z gniazd i ta młodzież robi sporo hałasu. Inne najedza sie i potem noszą młodym do gniazda witaminki. Wiedzą co zdrowe i młodym do rozwoju potrzebne.
Fajną mają ptaki stołówkę, u mnie pełno szpaków i gołębi teraz lata, a czereśnie jeszcze niedojrzałe
To są bardzo wczesne czereśnie. Były dojrzałe już 25 maja . Wiekszośc zdjęc jest z 27 maja. teraz juz tylko resztki zostały. Wszystko zjadły. Sąsiedzi nawet nie spróbowali , ale oni tu prawie wcale nie przyjeżdżają.
Oj trzeba się śpieszyć przed ptakami, wiem coś o tym, one są szybkie jek błyskawica mam te późniejsze czereśnie, jeszcze są małe i zielone
No to pewnie urządzasz wyścigi kto pierwszy zdąży zerwac te czereśnie.Ja swoja skasowałam bo w pobliżu lasu nic sie nie uchowa. Posadziłam w tym miejscu oczywiście rh.
Przesympatyczna Bogdziu! baaaardzo mi było miło Was poznać dziękuję za tyle ciekawych informacji na temat Rh,do których się przymierzam bardzo żałowałam, że nie mogłam być u Was na spotkaniu, więc to spotkanie to zrekompensowało
Ściskam serdecznie i pozdrawiam
Pozwolę sobie wstawić to oto zdjęcie na miłą pamiątkę