Bożenko,miłych chwil z rodziną w ten weekend!Już szykuję bateryjki i kartę w aparacie.........Kozak ...obłędnie piękny,jak i róża!
Pozdrawiam.
Bogdziu ja się wybierałam włąśnie w drugi dzień do Marzenki z Sylllwią i Anną_studio, ale niestety musiałam zrezygnować ( nie chce chodzić jedna noga ) Również będę czekać na relację
U mnie dziś pochmurno i rześko
Bogdziu pozdrawiam i sie uśmiecham
A do Marzenki sie wybieracie?
Ewo od kilku dni szukam Cie i nie mogę znależc. Nie zaznaczam żadnych watków tylko chodze do kogo akurat trafię a Ciebie nie mogłam cos znaleźc. Miło ze Ty mnie znalazłaś. Co do zlotu to az serce mnie boli bo chciała bym byc ale niestety nie pojadę. To straszne bo bedzie napewno superowo ale dwa dni to problemy ze spaniem i inne a nie umiem wybrac jednego z tych dni. Domyślam się że Ty będziesz więc liczę na zdjęcia i szczególowe opowieści.Pozdrawiam Cię serdecznie.
Bogdziu ja się wybierałam włąśnie w drugi dzień do Marzenki z Sylllwią i Anną_studio, ale niestety musiałam zrezygnować ( nie chce chodzić jedna noga ) Również będę czekać na relację
U mnie dziś pochmurno i rześko
Ewa, taka młoda babka z Ciebie to co ta noga tak Ci dokucza? Czy to nie wynik prac w ogrodzie? No to bedziemy razem czekac na relację.U mnie też pochmurnie i dośc chłodno, długi rękaw konieczny.
Super kozak, sosik będzie smaczny, pewnie jutro, bo święto ojców, róża wspaniale zagląda do okna, a żylistki są cudne i jednakowo nam pięknie kwitną
miłego dnia
Bogdziu nie masz pojęcia jak się śmieje tym bardziej, że dziś muszę tylko siedzieć, bo noga odpoczywa. Lekarze obiecują, że naprawia i będę jeszcze skakać tego się trzymam !!!
Pozdrawiam
I ja Ewo nie mogę dziś chodzić, wysiadło prawe kolano, tak z rana samo z siebie!
a wyprawa jutro i ciebie nie będzie
Irenko moje też prawe kolano , mam nadzieję, że u Ciebie to tylko chwilowe i minie, może przeforsowane. Jak opuchnięte to lód pomoże. Oczywiście bardzo chciałam być na zlocie i będę myślami z Wami i czekam na relację.