Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród.

Rododendronowy ogród.

Bogdzia 09:39, 23 cze 2012

Krys napisał(a)

Matematyczka, ogrodniczka, poetka, fotograf artysta, dobry człowiek, tak to Ty Bogdziu.
O żabkach i rybkach, pięknie.

Bożenko przyłączam się do słów Weronika!!! pozdrawiam słonecznie

Krysiu ide do Ciebie zobaczyc co się zmieniło.
Mala_Mi 09:40, 23 cze 2012

Bogdzia napisał(a)

Pływa niczym ryba w wodzie, pewnie robi to na codzień.
Poskarżymy się jej mamie że ta zaba ciągle kłamie.
Gdy to mama usłyszała to się bardzo rozgniewała.

Oczy faktycznie karconego dziecka .................... aż mi serce zmiękło i dla takiego psotnika bym wybaczyła

A brzydkiej róży bym Ci przecież nie dała w prezencie

Bogdzia 09:48, 23 cze 2012

asc napisał(a)

Pływa niczym ryba w wodzie, pewnie robi to na codzień.
Poskarżymy się jej mamie że ta zaba ciągle kłamie.
Gdy to mama usłyszała to się bardzo rozgniewała.

Oczy faktycznie karconego dziecka .................... aż mi serce zmiękło i dla takiego psotnika bym wybaczyła

A brzydkiej róży bym Ci przecież nie dała w prezencie

Dzięki że zuważyłaś te oczy. Fajna ta moja żabka i dużo grzeczniejsza niż napisałam.
aldonaz 10:13, 23 cze 2012

Elfik napisał(a)
Bożenko, dlaczego Ty nie piszesz książeczek dla dzieci?????????????????????????????
?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Kiedyś sobie przedrukuję Twoje wszystkie bajki łącznie ze zdjęciami - mam w sąsiedztwie cudowne maluchy, będę im czytać

Elfiku, już wcześniej sugerowałam Bożence, żeby wydała antologię wierszy o zwierzętach. Będziemy pierwszymi i wiernymi czytelnikami. Życzę Wam obu miłego dnia i zmykam do ogrodu, nie daję rady opanować wszystkiego. Pozdrawiam
Bogdzia 11:58, 23 cze 2012

aldonaz napisał(a)

Bożenko, dlaczego Ty nie piszesz książeczek dla dzieci?????????????????????????????
?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Kiedyś sobie przedrukuję Twoje wszystkie bajki łącznie ze zdjęciami - mam w sąsiedztwie cudowne maluchy, będę im czytać

Elfiku, już wcześniej sugerowałam Bożence, żeby wydała antologię wierszy o zwierzętach. Będziemy pierwszymi i wiernymi czytelnikami. Życzę Wam obu miłego dnia i zmykam do ogrodu, nie daję rady opanować wszystkiego. Pozdrawiam

A ja sobie z Waszych żartów nic nie robie. Fajnie jest żartowac dlatego i ja to robię.Pozdrawiam serdecznie Aldonko.
monteverde 12:27, 23 cze 2012

A my nie żartujemy, już dużo wcześniej pisałam Bożenko o tomiku wierszy widziałaś moje pisklaki? miłego dnia
Klamber 17:53, 23 cze 2012

Witaj Bogdziu, nie było mnie tu kilka dni i po obejrzeniu ostatnich stron, jestem pod dużym wrażeniem. Surmia piękna, żylistek też pięknie kwitnie, zdjęcia ze stawy bajka opowieści też, ale tym czerwoniakiem to położyłaś mnie na łopatki. Nie mam pojęcia co Ty za czary odprawiasz że masz wszystko takie piękne, tylko podziwiać. Pozdrawiam serdecznie.
Ewa 20:02, 23 cze 2012

weronika77 napisał(a)
Matematyczka, ogrodniczka, poetka, fotograf artysta, dobry człowiek, tak to Ty Bogdziu.
O żabkach i rybkach, pięknie.

Weronika dobrze to ujęła i ja się pod tym podpisuję. Cały czas Cię podziwiam Bogdziu

Czekam na wieści ze spotkania, oj będzie się działo i to przez 2 dni
Bogdzia 20:28, 23 cze 2012

monteverde napisał(a)
A my nie żartujemy, już dużo wcześniej pisałam Bożenko o tomiku wierszy widziałaś moje pisklaki? miłego dnia

Widziałam pisklaki oczywiscie. Świetne zdjęcia zrobiłaś.
Bogdzia 20:30, 23 cze 2012

Klamber napisał(a)
Witaj Bogdziu, nie było mnie tu kilka dni i po obejrzeniu ostatnich stron, jestem pod dużym wrażeniem. Surmia piękna, żylistek też pięknie kwitnie, zdjęcia ze stawy bajka opowieści też, ale tym czerwoniakiem to położyłaś mnie na łopatki. Nie mam pojęcia co Ty za czary odprawiasz że masz wszystko takie piękne, tylko podziwiać. Pozdrawiam serdecznie.

Ja nie mam aż takiego dobrego zdania o moim ogrodzie ale dziękuje za to że Ty masz.Również serdecznie pozdrawiam. Klony nawet nie poczuły przeprowadzki , ładnie się trzymają.