Pływa niczym ryba w wodzie, pewnie robi to na codzień.
Poskarżymy się jej mamie że ta zaba ciągle kłamie.
Gdy to mama usłyszała to się bardzo rozgniewała.
Oczy faktycznie karconego dziecka .................... aż mi serce zmiękło i dla takiego psotnika bym wybaczyła
A brzydkiej róży bym Ci przecież nie dała w prezencie
Pływa niczym ryba w wodzie, pewnie robi to na codzień.
Poskarżymy się jej mamie że ta zaba ciągle kłamie.
Gdy to mama usłyszała to się bardzo rozgniewała.
Oczy faktycznie karconego dziecka .................... aż mi serce zmiękło i dla takiego psotnika bym wybaczyła
A brzydkiej róży bym Ci przecież nie dała w prezencie
Dzięki że zuważyłaś te oczy. Fajna ta moja żabka i dużo grzeczniejsza niż napisałam.
Bożenko, dlaczego Ty nie piszesz książeczek dla dzieci?????????????????????????????
?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Kiedyś sobie przedrukuję Twoje wszystkie bajki łącznie ze zdjęciami - mam w sąsiedztwie cudowne maluchy, będę im czytać
Elfiku, już wcześniej sugerowałam Bożence, żeby wydała antologię wierszy o zwierzętach. Będziemy pierwszymi i wiernymi czytelnikami. Życzę Wam obu miłego dnia i zmykam do ogrodu, nie daję rady opanować wszystkiego. Pozdrawiam
Bożenko, dlaczego Ty nie piszesz książeczek dla dzieci?????????????????????????????
?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Kiedyś sobie przedrukuję Twoje wszystkie bajki łącznie ze zdjęciami - mam w sąsiedztwie cudowne maluchy, będę im czytać
Elfiku, już wcześniej sugerowałam Bożence, żeby wydała antologię wierszy o zwierzętach. Będziemy pierwszymi i wiernymi czytelnikami. Życzę Wam obu miłego dnia i zmykam do ogrodu, nie daję rady opanować wszystkiego. Pozdrawiam
A ja sobie z Waszych żartów nic nie robie. Fajnie jest żartowac dlatego i ja to robię.Pozdrawiam serdecznie Aldonko.
Witaj Bogdziu, nie było mnie tu kilka dni i po obejrzeniu ostatnich stron, jestem pod dużym wrażeniem. Surmia piękna, żylistek też pięknie kwitnie, zdjęcia ze stawy bajka opowieści też, ale tym czerwoniakiem to położyłaś mnie na łopatki. Nie mam pojęcia co Ty za czary odprawiasz że masz wszystko takie piękne, tylko podziwiać. Pozdrawiam serdecznie.
Witaj Bogdziu, nie było mnie tu kilka dni i po obejrzeniu ostatnich stron, jestem pod dużym wrażeniem. Surmia piękna, żylistek też pięknie kwitnie, zdjęcia ze stawy bajka opowieści też, ale tym czerwoniakiem to położyłaś mnie na łopatki. Nie mam pojęcia co Ty za czary odprawiasz że masz wszystko takie piękne, tylko podziwiać. Pozdrawiam serdecznie.
Ja nie mam aż takiego dobrego zdania o moim ogrodzie ale dziękuje za to że Ty masz.Również serdecznie pozdrawiam. Klony nawet nie poczuły przeprowadzki , ładnie się trzymają.