Magnolio, a z innej beczki.. kojarzysz miejsce z moimi rh za którymi jest świerk serbski..?
tam jest słońce do 15:00 , tyle, że wymyśliłam sobie, że aby rozjaśnić trochę to miejsce, bo zieleń taka sama, dać przed rh funkie z białym obrzeżem, powinny dać radę na słońcu. Natomiast przed nimi posadzić żółtawe wrzosy, które posiadam i białe.. ma to sens..?
Poczytałam wasze dywagacje o wychowaniu i pośmiałąm się trochę. Wniosek: Wymagające z was teściowe będą
Edit: Przemyślałam i stwierdzam, że moich synków też łatwo nie oddam byle jakiej księżniczce. Jakieś testy będzie musiała przejść. U mnie starszy już na etapie mycia podłogi jest, ale do zmywarki nie przekonam, za brudny towar, nie przejdzie ten numer
a ile tam jest miejsca przed rh? Po prawej róże, a po lewej Pissardii podsadzone berberysem Admiration i bodziszkami? Taki jest układ, czy coś mi umknęło?
Dokładnie, od lewej różanka, potem Pissardi podsadzona bodziszkami i berberysem i rh. Przed rh do trawnika jest jakieś 50 cm spokojnie.. jak przymierzyłam to się mieści wszystko, tylko czy to będzie jakoś wyglądało.
Tam doskonale radzą sobie wrzosy, ładnie rosną, i chciałam je pogrupować w linie, bo plamy mi jakoś tutaj nie leżą, ale bez średniego piętra między rh a wrzosami z jakimś kolorem jest nijako.
Abiko, zabijesz mnie ale muszę- masz zdjęcie tego kątka? Gdzieś jest, tylko gdzie.
Chciałabym na to zerknąć, może hosty ułożyć inaczej. 50 cm długości, a szerokości ile? Ze 2 metry?
I jeszcze pytanie- Pissardii będzie w jakiej odległości od świerków?