Nie, no bukszpany super, musiałam je sadzić w ten upał, ale im tyle nalałam, że żyją. Bałam się, że nie dadzą rady z odkrytym korzeniem.
Daleko mi do waszych ogrodów, Twój to w ogóle cudo, taki ułożony i w ogóle pięknym, ale mój jest jak ja..
Ze strzyżeniem czekam do czerwca..przeżyję to poczochrańce Powoli coś tam u mnie się pojawia.
Zawijasek...super!!! taki tłuściutki...moje takie chudzielce
Dobrze, że czekasz ze strzyżeniem..
A kulki w przedogródku, z góry pięknie się prezentują...
Oprócz rozjaśnienia zakątka pod hakuro, nie podoba mi się część z rh, serbem i choinami kanadyjskimi. Za zielono..wrzosu teraz też są zielone.. czegoś mi tam brakuje. Dać miskanta gdzieś z tyłu? koloru mi brakuje a ja tak lubię kolorki.. Myślałam o berberysie może jakimś wysokim np. Maria, ale wg mnie nie wejdzie..i tak coś mi się wydaje, że za ciasno to wszystko posadziłam, ale naprawdę miejsca mi brakuje Przeglądam realizację Danusi i nic...zero pomysłu.
tutaj masz zdjęcie, jeszcze nie posprzątane, ale u mnie leje i zimno
jak sie dopatrzysz od prawej serba potem choiny kanadyjskie szt 3 i rh. Przed nimi są rh, azalie 2 i wrzosy..jednym słowem zielono,..jakoś nijako. Wiem, że małe..ale jednak. A tutaj gdzie ten worek czarny ma być śliwa wiśniowa Pissardi i cos jasnego musze dać, może dereń biały jakiś?