No bo ona wie, że są rzeczy ważne i ważniejsze w końcu była dzielna, nie odgryzła ręki wetowi No i piłka nowa jest to i Pani musi też mieć czas na zabawę, nie tylko robota i robota Widzisz jaka ona mądra?
Ale bym się poganiała z nią sama hehe. Nie no, muszę zacząć 'pracować' nad eMem..ten srojdek sąsiadów ma zęby mniejsze od chomika..sama rozumiesz,trzeba uważać bardzo przy zabawie 'dawaj zabawkę'
pewnie będziesz przesadzać za chwilę mix kolorystyczny jeszcze potem wielkość roślin może przeszkadzać. Już widzę ogrom pracy na przyszłość
Dla Ciebie to pestka
Sylwia na ogniskowej też są -może narazie małe ,to słabo widać ....
na przeciwko przy jarząbach też są jej akcenty
ale chcę zrobić taką minimalistyczną ....i już wiem gdzie z samych brązowych ....z jakimś tylko małym akcentem
A.....i skończyłam basenową-ciemno już było jak ostatnie rośliny sadziłam
Ps
dałas mi fajny pomysł do budleji dodam tam też czyśca -mam kupione 3 białe i będzie fajnie -taka zimna rabata -to ta przy placyku zaraz od wejścia ( też tetrisy były )
Ula
pewnie tak będzie .....ale co zrobić ....póki mi coś nie spasuje ,to zmieniam
Lubię to
widzisz jaki biedny teń dereń -ciekawe ,czy odżyje ..
...na tej bagnistej limonkowej nic nie chce rosnąć ....
dałam tam spowrotem trawy -tylko tym razem te Variegatusy -może będą wypijać nadmiary wodne ....oby ....
Magda,
A na bagnistej (wstawisz jej zdjęcie?) jakie rośliny byś chciała?, Bardziej byliny czy bardziej krzewy? Wstawiam u siebie znowu link do listy roślin na takie tereny.
Z bylin to np. krwawnica i wiązówka błotna, sadziec konopiasty ale jest sporo innych.
Z krzewów wierzba np. purpurea nana albo dereń biały.
Podziwiam Cię za to dążenie do swojej wizji
Buziaki, miłej niedzieli.
W nadmiarach wody sprawdzają się: wysokie trawy, werbena hastata i paragońska, liliowce,róże. Variegatus ma zimny kolor jakoś do limonkowej chyba nie bardzo zachwycający ten Twój czyściec bo taki stojący i zwarty. Przypomnij mi żebym sobie wzięła sadzonkę. Mój się pokłada, schnie i wygląda beznadziejnie. Czas go wymienić.
Nie wiem natomiast czemu uparłaś się na Ice Dance.....brrrrr znasz moje zdanie. Właśnie siedzę u Ciebie na kawie wirtualnie z tabletem u mnie już pada.