Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród vs budowa- czyli trudne początki ogrodniczki.

Ogród vs budowa- czyli trudne początki ogrodniczki.

Narsilia 10:01, 27 lis 2025

MartaCho napisał(a)
Hej! A co to za fajne drzewka przy huśtawce? Chyba przegapiłam relację z ich pojawienia się!
Już kiedyś na pewno pisałam- korzystaj z pomocy i chęci małego pomocnika- z wiekiem zanika niestety

Hej ja codziennie na forum ale jakoś omijałam swój wątek

To akacja ubraculiferia co ma rosnąć w kulę , chciałam inne drzewo niż klon ale na ten moment w szkółkach wtedy ceny za takie wyżej szczepione ambrowce czy wiśnie ozdobne były po 400 zł a zależało mi aby coś szybko urosło było w miarę w cenie i dało cień no zobaczymy czy nie będę żałować
Młody bardzo lubi ogród , kopać w ziemi ale też wie że nie wolno chodzić po rabatkach więc mama wyszkoliła
Narsilia 10:03, 27 lis 2025

LIDKA napisał(a)
Klaudia ale masz zdrową bergenie. Zawsze widuje na żywo podeschnięte, pokaleczone i brzydkie liście.

Widok z huśtawką super.
Mały ogrodnik łapie bakcyla.♥️

Tak zdecydowanie lubi ogród , chce pomagać więc serce rośnie mam nadzieję że tak mu zostanie i przejdzie na kolejne pokolenie ten ogrodeczek, no bergenie mało wymagające pasuje im choć nie robiłam im jakiś super warunków , jak coś to razem z tymi obiecanymi piwoniami na wiosnę wyśle
Narsilia 10:05, 27 lis 2025

Zimowy ogród
LIDKA 22:37, 27 lis 2025

Klaudia miło cię widzieć tu, bardzo fajny widok z okna. Przestrzeń i śnieg.

O te robinie się nie martw. Urosną, kłopotu z liścmi nie będzie bo drobne i większosc wiatr wywieje a jak Kwitną to wow.
Bardzo lubię akacje za ich zapach.
Narsilia 13:22, 30 lis 2025

Dokarmiany sikorki
ajka 23:19, 03 gru 2025

U mnie też bywają sikorki Cudowny widok. Fajny pomysł z tymi akacjami, to bardzo ładne drzewa, kiedyś też miałam na nie ochotę.
MartaCho 07:38, 04 gru 2025

Narsilia napisał(a)
Zimowy ogród

Duuuży! Masz co robić Chyba rzadko tak z dalsza pokazywałaś
Uściski dla pomocnika!! List do Mikołaja napisany? Pierniczki dla reniferów będziecie robić?
Ichigo 17:36, 04 gru 2025

Uwielbiam podglądać sikorki zimą. Nawet dokarmiałam je u siebie na balkonie, dopóki nie ochrzaniła mnie sąsiadka z piętra niżej, że jej ptaki brudzą. I tak się skończyło moje dokarmianie .
Narsilia 21:24, 15 gru 2025

ajka napisał(a)
U mnie też bywają sikorki Cudowny widok. Fajny pomysł z tymi akacjami, to bardzo ładne drzewa, kiedyś też miałam na nie ochotę.

Ania to u ciebie podpatrzyłam te kuliste drzewa tylko że ty masz wiśnie ubraculiferia a ja akacje no zobaczymy co pokażą w nowym sezonie
Narsilia 21:26, 15 gru 2025

MartaCho napisał(a)

Duuuży! Masz co robić Chyba rzadko tak z dalsza pokazywałaś
Uściski dla pomocnika!! List do Mikołaja napisany? Pierniczki dla reniferów będziecie robić?

Hej Marta to tylko tył ogrodu a jeszcze jest przód no jest co robić nie narzekam tylko czadu mało przy pomocniku

No jest napisany na fazę na strażaka sama pierniczki będziemy robić póki co była próba na babeczkach piernikowych