Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród vs budowa- czyli trudne początki ogrodniczki.

Ogród vs budowa- czyli trudne początki ogrodniczki.

Narsilia 10:01, 27 lis 2025

MartaCho napisał(a)
Hej! A co to za fajne drzewka przy huśtawce? Chyba przegapiłam relację z ich pojawienia się!
Już kiedyś na pewno pisałam- korzystaj z pomocy i chęci małego pomocnika- z wiekiem zanika niestety

Hej ja codziennie na forum ale jakoś omijałam swój wątek

To akacja ubraculiferia co ma rosnąć w kulę , chciałam inne drzewo niż klon ale na ten moment w szkółkach wtedy ceny za takie wyżej szczepione ambrowce czy wiśnie ozdobne były po 400 zł a zależało mi aby coś szybko urosło było w miarę w cenie i dało cień no zobaczymy czy nie będę żałować
Młody bardzo lubi ogród , kopać w ziemi ale też wie że nie wolno chodzić po rabatkach więc mama wyszkoliła
Narsilia 10:03, 27 lis 2025

LIDKA napisał(a)
Klaudia ale masz zdrową bergenie. Zawsze widuje na żywo podeschnięte, pokaleczone i brzydkie liście.

Widok z huśtawką super.
Mały ogrodnik łapie bakcyla.♥️

Tak zdecydowanie lubi ogród , chce pomagać więc serce rośnie mam nadzieję że tak mu zostanie i przejdzie na kolejne pokolenie ten ogrodeczek, no bergenie mało wymagające pasuje im choć nie robiłam im jakiś super warunków , jak coś to razem z tymi obiecanymi piwoniami na wiosnę wyśle
Narsilia 10:05, 27 lis 2025

Zimowy ogród
LIDKA 22:37, 27 lis 2025

Klaudia miło cię widzieć tu, bardzo fajny widok z okna. Przestrzeń i śnieg.

O te robinie się nie martw. Urosną, kłopotu z liścmi nie będzie bo drobne i większosc wiatr wywieje a jak Kwitną to wow.
Bardzo lubię akacje za ich zapach.
Narsilia 13:22, 30 lis 2025

Dokarmiany sikorki
ajka 23:19, 03 gru 2025

U mnie też bywają sikorki Cudowny widok. Fajny pomysł z tymi akacjami, to bardzo ładne drzewa, kiedyś też miałam na nie ochotę.
MartaCho 07:38, 04 gru 2025

Narsilia napisał(a)
Zimowy ogród

Duuuży! Masz co robić Chyba rzadko tak z dalsza pokazywałaś
Uściski dla pomocnika? List do Mikołaja napisany? Pierniczki dla reniferów będziecie robić?