Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród vs budowa- czyli trudne początki ogrodniczki.

Ogród vs budowa- czyli trudne początki ogrodniczki.

Narsilia 21:50, 03 sty 2026

Ichigo napisał(a)
Klaudia, wszystkiego najlepszego w Nowym Roku Spełnienia marzeń
Plany ogrodowe masz konkretne, więc jest się co spełniać.
Piękny ten irys, mnie też podobają się takie kolory.
Ja na razie bardzo ostrożnie planuję nowy sezon. Muszę być realistką. Tuż przed świętami potrącił mnie samochód, w efekcie czego mam złamaną rękę w dwóch miejscach. Być może czeka mnie jeszcze operacja. Tak więc coś czuję, że nie poszaleję w tym roku w ogrodzie. Ale będę podglądać ogrody innych, w tym Twój.

Madziu odpisałam już też u Ciebie w wątku jestem zszokowana raz jeszcze trzymam kciuki abys szybko doszła do siebie i na wiosnę o tym nie pamiętała tylko rozkoszowała się ogrodem w pełni sił i chęci , też masz konkretne plany więc muszę się fajnie i miło realizować i ma być pomyślnie , dziękuję ci za dobre słowo i życzenia kochana
Narsilia 21:52, 03 sty 2026

LIDKA napisał(a)

Ja się nie mogę doczekać wysokich tuj. Źywopłoty i drzewa porosną i to moim zdaniem da nam przytulność w ogrodach.

Klaudia życzę Wam zdrowia, samych dobrych spraw i miłych chwil w Nowym Roku.❤️❤️❤️

Również ,również szybkiej wiosny i buszowania w ogrodzie , dużo sił ,zdrówka i pogody ducha i tej pogody meteorologicznej
basia3012 19:46, 06 sty 2026

Dzięki Klaudio za odwiedziny u mnie. A u Was bez śniegu?
Czytam o planach na ten sezon. No, konkretne są, tylko realizować.