Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród vs budowa- czyli trudne początki ogrodniczki.

Ogród vs budowa- czyli trudne początki ogrodniczki.

Patrycja_KG_Lu 08:30, 24 wrz 2025

Dzięki za cynk, że się zaczęły. Pozdrowionka!
Narsilia 20:55, 24 wrz 2025

Patrycja_KG_Lu napisał(a)
Dzięki za cynk, że się zaczęły. Pozdrowionka!

Nie ma za co Pati miłego suszenia i marynowania u mnie suszarka do grzybów chodzi non stop , bo codzien dokładam
JoanNa 09:30, 25 wrz 2025

Klaudia, super zbiory!a ja w pracy wszystkich pytam czy juz są grzyby,czy ktoś już był..cisza.nikt. A tu widać, że można ruszać z koszyczkiem
Narcyze super-mnie korcily tulipany w biedrze, ale po ostatniej pomyłce kolorystycznej (czerwień zamiast ciemnego fioletu) też poszłam w narcyze. W lidlu jest jakas promka 40%na drugi big bag cebulowych, wiec skoczę dzis zobaczyć co tam zostalo.
Narsilia 19:44, 26 wrz 2025

JoanNa napisał(a)
Klaudia, super zbiory!a ja w pracy wszystkich pytam czy juz są grzyby,czy ktoś już był..cisza.nikt. A tu widać, że można ruszać z koszyczkiem
Narcyze super-mnie korcily tulipany w biedrze, ale po ostatniej pomyłce kolorystycznej (czerwień zamiast ciemnego fioletu) też poszłam w narcyze. W lidlu jest jakas promka 40%na drugi big bag cebulowych, wiec skoczę dzis zobaczyć co tam zostalo.

Asia wiesz jak to jest prawdziwy grzybiarz jak go pytający są grzyby ,, nie panie nie ma grzybów sucho,, oooo może też się przejadę jeszcze na tą promke , coś czuję że z tulipanów wiele nie zostanie z poprzedniego sadzenia na jesieni , więc uzupelnie o narcyzy jeśli coś jeszcze będzie
ewsyg 15:47, 30 wrz 2025

Narsilia napisał(a)
Jedna z moich róż która najpiękniej rośnie i kwitnie

Czy to jest róża Chopin ?

U mnie też był dżemik z własnych brzoskwini.
Narsilia 21:52, 01 paź 2025

ewsyg napisał(a)

Czy to jest róża Chopin ?

U mnie też był dżemik z własnych brzoskwini.

Ewa niestety nie wiem co to za odmiana , dostałam kilka lat temu nie miała żadnych oznaczeń , ale m.in dzięki niej pobudziła się moja miłość do róż choć na wiosnę przy cięciu już nie jest tak wesoło w lato się rekompensują