W oto jesteśmy styczeń 2024 tacy goście nas odwiedzali
Planów jest mega dużo na ten rok , postaram się wstawić zestawienie z drona to co było planowane a jest zrobione i całą listę nowych pomysłów liczę na wasza pomoc
Klaudia za Tobą intensywne miesiące. Gratuluję potomka, niech zdrowo rośnie! Widzę, że popełniłyśmy podobny błąd zakładając rabaty przed ukończeniem prac wokół domu, miałam podobnie z kostką jak Ty, musiała dowozić ziemi i plantować na nowo, znam ten ból
Masz sporo zimozielonych roślin i tworzą już fajny szkielet ogrodu. Z czasem uzupełnisz sobie rabaty trawami i bylinami i będzie pięknie. Mnie też bażant odwiedza
Cześć Klaudia, widać, że dobrze sobie poradziłaś z trudnymi początkami, teraz już będzie z górki Synek już pewnie chodzi, latem będzie mógł biegać w ogrodzie i "pomagać" rodzicom Ja mam dwójkę pomocników (6 i 2,5 roku), czasem trudno przy nich wyskoczyć do ogrodu, ale czasem dzielnie towarzyszą nam w pracach.
Też mam w sąsiedztwie bażanty, a do tego sarny, dziki, lisy - cały leśny zwierzyniec
Jestem ciekawa Twoich planów i trzymam kciuki za realizację.
Cześć Klaudia, witam się i ja serdecznie!
Z doświadczenia Wam powiem, że chęć pomocy dzieci w ogrodzie niestety mija w okolicach 10 roku życia, więc jeśli chcą po swojemu działać, to korzystajcie z tego wspólnego czasu
Marta sama prawda, a u niektórych dzieci się w ogóle ta chęć nie pojawia Ostatnio mi moja córka powiedziała "mamo, ale to tylko ty kochasz ogród" no więc ...