Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Joaśki ogród z wyobraźni - początki

Joaśki ogród z wyobraźni - początki

admete 13:19, 16 cze 2013

Asiu nadrobiłam u Ciebie i jestem jak zwykle pod mega wrażeniem Twoich rosnących roślinek
I czytając jak z nimi działasz wiem jak mało ja wiem i ile muszę się jeszcze nauczyć

Zdjęcia ze spotkania -REWELACYJNE!!!!!!!.
Strasznie miło mi Was poznać chociaż na zdjęciach
i żałuję że mnie nie było

Usprawiedliwiam się u Ciebie - moje chłopaki znowu zaczynają chorować - kaszel, katar,nasilająca się alergia, ząbkowanie?. - już sama nie wiem Jak jutro się pogorszy jedziemy do lekarza .
Do tego ja wczoraj odczuwałam skutki piątkowych robót w ogrodzie - przeziębiłam się, bo najpierw siedziałam w mega słońcu, a potem zaczął wiać zimny wiatr i chyba mnie przewiało.
Dzisiaj też nie za dobrze się jeszcze czuję.............

Ale na następne spotkanie zrobię co w mojej mocy żeby Was poznać na żywo
Zakupy rewelacyjne - też uwielbiam tam jeździć - ostatnim zakupem stamtąd są właśnie moje 2 wiązy

Joasiu zapytam Cię jeszcze gzie kupiłaś tak piękne i wysokie wiśnie???
Zakochałam się w nich u Danusi i też bym chciała je spróbować u siebie posadzić - nie wiem czy dadzą radę w tej mojej wstrętnej glinie
Ale chciałam właśnie takie wysokie

Buziaki zostawiam i życzę udanej niedzieli
Megi 15:08, 16 cze 2013

Super spotkanie i widać, że zakupy też udane, mimo tego nie-wiązu
BEATA_S 22:33, 16 cze 2013

Spotkania ogrodowiskowe są super ! Pozdrawiam grupę świętokrzyską
Joaska 22:57, 16 cze 2013

Marzena2007 napisał(a)
Cieszę się że Grupa Kielecka się zawiązala i że się pozna z Grupą Wrocławska w następny weekend

Marzenko ja też się ciesze że Was poznam
Tak sobie myślałam a może przed Danusiowym startem grupy by się spotkały na Broniszach??? bo my tam zaczniemy sobotnie zwiedzanie
Joaska 22:58, 16 cze 2013

Juzia_G napisał(a)
Hahaha...ale się uśmiałam z Leszczyny nie Olszyny co Wiązem być nie chciała

Fajne spotkanie dziewczyny!

Justyś no widzisz jak to jest jak się jest w takim fajnym towarzystwie to nawet nie sprawdza się co się kładzie na wózek Gdyby nie czujna Pani to bym miała wiąza z orzeszkami
Joaska 23:00, 16 cze 2013

admete napisał(a)
Asiu nadrobiłam u Ciebie i jestem jak zwykle pod mega wrażeniem Twoich rosnących roślinek
I czytając jak z nimi działasz wiem jak mało ja wiem i ile muszę się jeszcze nauczyć

Zdjęcia ze spotkania -REWELACYJNE!!!!!!!.
Strasznie miło mi Was poznać chociaż na zdjęciach
i żałuję że mnie nie było

Usprawiedliwiam się u Ciebie - moje chłopaki znowu zaczynają chorować - kaszel, katar,nasilająca się alergia, ząbkowanie?. - już sama nie wiem Jak jutro się pogorszy jedziemy do lekarza .
Do tego ja wczoraj odczuwałam skutki piątkowych robót w ogrodzie - przeziębiłam się, bo najpierw siedziałam w mega słońcu, a potem zaczął wiać zimny wiatr i chyba mnie przewiało.
Dzisiaj też nie za dobrze się jeszcze czuję.............

Ale na następne spotkanie zrobię co w mojej mocy żeby Was poznać na żywo
Zakupy rewelacyjne - też uwielbiam tam jeździć - ostatnim zakupem stamtąd są właśnie moje 2 wiązy

Joasiu zapytam Cię jeszcze gzie kupiłaś tak piękne i wysokie wiśnie???
Zakochałam się w nich u Danusi i też bym chciała je spróbować u siebie posadzić - nie wiem czy dadzą radę w tej mojej wstrętnej glinie
Ale chciałam właśnie takie wysokie

Buziaki zostawiam i życzę udanej niedzieli

Aga w takim razie Cię usprawiedliwiam
Spotkanie było super,
Wiśnie moje też pochodzą właśnie z tej szkółki, ale sprawdzałyśmy jak na nasze wymagania to była w sumie tylko jedna do wzięcia jeszcze,
Na pewno będą jeszcze okazje na wspólne wypady do szkółek i nie tylko,
kurujcie się i udanego tygodnia życzę.
Joaska 23:01, 16 cze 2013

Megi napisał(a)
Super spotkanie i widać, że zakupy też udane, mimo tego nie-wiązu

Wiąz nie wiąz spotkanie się udało, a po wiązy i tak tam jeszcze wrócimy bogatsze o to doświadczenie na pewno lepiej wybierzemy
Joaska 23:02, 16 cze 2013

BEATA_S napisał(a)
Spotkania ogrodowiskowe są super ! Pozdrawiam grupę świętokrzyską

Beatko ja tez pozdrawiam, mam nadzieję że się widzimy w sobotę, może się spotkamy po trasie???
BEATA_S 07:43, 17 cze 2013

Asiu chętnie, muszę sprawdzić Wasza trasę, ja będę jechała od strony Wawy Zahaczacie o Bronisze ???
beta 08:35, 17 cze 2013

ale super spotkanie!!...fajnie Was widzieć dziewczyny...pozdrawiam i buziaki zostawiam...historia wiąza a/la leszczyna albo odwrotnie świetna