Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Joaśki ogród z wyobraźni - początki

Joaśki ogród z wyobraźni - początki

Konstancja30 22:56, 15 cze 2013

ufff ... że leszczyna bo po zdemaskowaniu dziś u siebie daltonizmu nie zniesłabym jeszcze głuchoty ...

Asia jesteś zdecydowanie wodzem ... a wiąz ... no cóż nie wiem czemu ta leszczyna nie chciała być wiązem ale w sumie to ładna była ... gdybyśmy ją poznały jako leszczynę byłaby ok ...

dziefczyny dziękuję ... Asia dla Ciebie wielka buźka w końcu nawigowałaś ...
ka1sia 22:58, 15 cze 2013

najlepsze było to, że wszystkie trzy byłysmy do końca przekonane, że to Pan Wiąz i jeszcze w jakiej atrakcyjnej cenie!
to dopiero byłby numer, jakby na wiązie urosły orzeszki
Joaska 23:03, 15 cze 2013

Konstancja30 napisał(a)
ufff ... że leszczyna bo po zdemaskowaniu dziś u siebie daltonizmu nie zniesłabym jeszcze głuchoty ...

Asia jesteś zdecydowanie wodzem ... a wiąz ... no cóż nie wiem czemu ta leszczyna nie chciała być wiązem ale w sumie to ładna była ... gdybyśmy ją poznały jako leszczynę byłaby ok ...

dziefczyny dziękuję ... Asia dla Ciebie wielka buźka w końcu nawigowałaś ...

Iza no ja też nie wiem czemu ta Leszczyna a nie Olszyna, Wiązem być nie chciała!! a już plan był i skarpetka dla wiąza była kupiona, no cóż poczekam na wiąza a mieć go będę
Joaska 23:04, 15 cze 2013

ka1sia napisał(a)
najlepsze było to, że wszystkie trzy byłysmy do końca przekonane, że to Pan Wiąz i jeszcze w jakiej atrakcyjnej cenie!
to dopiero byłby numer, jakby na wiązie urosły orzeszki

No bym się zdziwiła jak bym z leszczyny parasol zrobiła i orzeszki na dodatek miała w sumie to może ni byłby to taki zły pomysł i to w jak mówisz bardzo atrakcyjnej cenie!!!
ka1sia 23:04, 15 cze 2013

Joaska napisał(a)

no cóż poczekam na wiąza a mieć go będę

i to jest najważniejsze tak trzymaj, Asia
Konstancja30 23:07, 15 cze 2013

Joaska napisał(a)

Iza no ja też nie wiem czemu ta Leszczyna a nie Olszyna, Wiązem być nie chciała!! a już plan był i skarpetka dla wiąza była kupiona, no cóż poczekam na wiąza a mieć go będę

w rzeczy samej ta leszczyna idzie z nami w zaparte ...

a wiąz i u mnie ma przyszłość ... ale ciiiiiiiiii
Joaska 23:10, 15 cze 2013

ka1sia napisał(a)

i to jest najważniejsze tak trzymaj, Asia

Kasiu tak myśle trasa Kielce Warszawa to długa jest sporo szkółek po drodze kombi pojemne jest, dach ma długi ...... damy radę
ka1sia 23:11, 15 cze 2013

damy, damy, ja juz na doniczce siedzialam, więc spoko
ka1sia 23:12, 15 cze 2013

Asia, strasznie pomieszalam ze zdjęciami, troszkę potrwa zanim wrzucę, proszę o cierpliwość, będą na pewno
Joaska 23:13, 15 cze 2013

Dobra dziewczynki uciekam bo jutro muszę wcześnie wstać
Buziam i strasznie się cieszę ze spotkania Było super