Jestem już i melduje się.... oststnio się u mnie trochę działo..w pracy masakra jakaś a w domu....troche nadprogramowych i nieprzewidzianych atrakcji było
Siostra urodziła Nową kobietkę o imieniu Alessandra (mieszkają we Włoszech stąd ta pisownia)
cudna kruszynka którą widziałma jedynie na zdjęciach i Skajpeju
Irenko, limki w tym roku będą sie ładnie prezentowały aż mi żal, że nie mogą siedzieć w gruncie bo byłyby pewnie jeszcze dorodniejsze
Marzenko.......jak tam ze mnie miszczyni ... staram się bo ...lubię ...chcem....i muszę miec ogrodowiskowe ilości
Maria witam Cię moja szkółka tio taka mini mini jest choć cały czas pracuje nad tym żebybyła większa
Marta Witam Cię,
Róże w lawendzie...... chyba chodzi Ci o First lady, ......obecnie najpiękniej kwitnąca u mnie róża
Zachęcam do samodzielnego rozmnażania tego co sie da ... wiadomo zawsze to jakieś oszczędzone pieniądze na inne wolnorosnące roślinki
Bociusu a no działo się działo ale juz wracam na tory i do równowagi
Widziałam twoją rabatę z nowym lizakiem....ładna
ANiu dziękuję za pozdrowienia i udanego urlopowania
Beatko zgadza się czekałam bardzo niespokojnie na urodziny maleństwa , gdyz z 1 ciążą siostra miała problemy i urodziła wcześniaczka, więc teraz byłam w startówkach gotowa do szybkiego wyjazdu w razie czego ...na całe szczęście tym razem poszło wszystko dobrze, mała się urodziła zdrowa i cała i obie są już w domu
Niestety praca i nagłe nieprzewidziane sprawy w pracy uniemożliwiają mi wyjazd do siostry teraz z czaego się niezbyt cieszę, ale cóż skoro zdrowe obie to poczekam jeszcze 2 tyg lecę a moim Fiśkiem do nich 14-go
Poza tym miałam baaaaaardzo ciężki tydzień 0 wolnego czasu i brak ochoty na wszystko .
Joasiu powiedz mi co zrobisz z tymi wszystkimi doniczkami na zimę czy będziesz miała już je gdzie wsadzić?
Ja również bawię się z rozmnażaniem roślin wszystko mam w doniczkach ogród jeszcze mam nie gotowy do wsadzania tego wszystkiego (z racji budowy) i chyba na zimę będę musiała wszystko zadołować.
Co do lawendy wysiałam na wiosnę,bez problemu wzeszła , teraz jest ładniejsza niż ta co kupiłam w sklepie