Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Joaśki ogród z wyobraźni - początki

Joaśki ogród z wyobraźni - początki

Joaska 13:13, 24 kwi 2015

kitek81 napisał(a)
to się napracowałaś! pogoda też nie pomagała, a raczej przeszkadzała! najważniejsze, że się nie dałaś
teraz wszystko małe, ale pod koniec lata będzie tu busz
pozdrówka :*

Kasiu, no pogoda mnie dobiła potem smarkałam się przez tydzień
No na busz nie liczę ale na zazielenienie się ależ i owszem bo na razie sterczą z ziemi same badyle, bezlistne.
Joaska 13:15, 24 kwi 2015

Juzia napisał(a)
Lecisz

Tak Justyś lecę ... tylko mnie brak ziemi powstrzymuje bo juz bym była na końcu rabaty gdyby nie to a tak czekam na ziemie ... a ziemi brak ....
więc wozimy teraz z powrotem to co wywieźliśmy na tył .... robota lubi głupiego a głupi lubi robotę....
Joaska 13:18, 24 kwi 2015

Madzenka napisał(a)
Joaśka kup sobie buki purpurowe i tnij jak graby

Skąd ja znam takie błocko lrzed domem, no skąd?

Madżen za dużo purpury by było bo jest koln Crimson Centry, potem będą 4 śliwy Pissardi, muszę je rozdzielić czymś zielonym wybrałam graby ... a buki piękne som i będą ale z drugiej strony domu = za rok

Tylko z frontem mam dylemat ... chciałabym platany ale mnie nie stać .... źródełko wyschło ... i teraz .... czekać i składać na platany czy kupować coś w zastępstwie np. klon globosum .... lub umbry ... chociaż umbry tez nie tanie ...
Joaska 13:19, 24 kwi 2015

admete napisał(a)
Asia kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawał roboty wykonałaś!!!!!
Musze na żywo wszystko pooglądać

Buziak

Aguś koniecznie musisz przyjechać i zobaczyć czy to co zrobiłam ma sens
Joaska 13:20, 24 kwi 2015

BASIA8 napisał(a)
Asieńko ogrom pracy wykonałaś - weekend ma być słoneczny więc może Ja coś poszaleję. Buziam Cię Mocno.

Basiu, rąk nie czułam zmarzłam jak diabli ale byłam zadowolona bo coś już ruszyłam przy "kwiatkach".
Joaska 13:20, 24 kwi 2015

malgorzata_s napisał(a)
Brawo, świetna robota.

Gosiu Witam Cię, no na razie to tylko początek, dopiero się rozkręcam
Joaska 13:22, 24 kwi 2015

Gabrysia_ napisał(a)

O własnie o bukach chciałam napisać
Albo śliwy,fajny kolor mają.

Ja też miałam takie błoto,jak przyjeżdżałam na działkę to kalosze zakładałam

Gabrysiu... o błocie to już nawet nie chce mi się mówić, wystarczy że mój syn zapomni o czymś w domu i przespaceruje się do pokoju w bucikach .. z błotkiem lub piaskiem ... ale jakoś muszę to przeżyć ... bo jakaś nadzieja na kostkę jest
A śliwy mam kupione czekają na swoją kolej a ja na ich kwiatki
Joaska 13:27, 24 kwi 2015

No muszę się przyznać nie umiem zrobić dobrego zdjęcia no nie umiem, dlatego nie wstawiam moich ostatnich prac bo ich na moich zdjęciach po prostu nie widać .... może dzisiaj coś postaram się pstryknąć rozsądnego do wstawienia, bo to co mama to ble jest.

A jak na razie to szukam inspiracji na rabatę pod okno kuchenne, bo to co jest mi się nie podoba i muszę zmienić i czy zrobić ta L

zw ramce bukszpanowej 3 trzmieliny koło siebie w linii x x x a potem dać 2 pomponellę i podsadzić wszystko lawendą ??

czy zamiast trzmieliny na pniu dać 3 ala' stożki cisowe (do prowadzenia oczywiście) i dalej tak jak wyżej ....???
Joaska 13:28, 24 kwi 2015

ide pospacerować i się poinspirować jeszcze
Pszczelarnia 13:32, 24 kwi 2015

Joaska napisał(a)
Jak ja uwielbiam naszą szkołę w Kostomlotach. Zobaczcie co upolowalam....

No i jeszcze dla osłony mała Magnolia Susan.

Zakupy uważam za udane

Nie znam szkoły w Kostomłotach ale zakupy piękne. Niech rośnie szybko i zdrowa i cieszy oko (i nos).