Zresztą na mnie Źle wpŁywa takie czekanie tzn nie na mnie a na mój portfel, bo jak nie robię przy rabatach teraz to myślę a jak myślę to głównie o tym co by tu jeszcze zrobić.. no i .... wymyśliłam... wszyscy maja rabaty z brzozami ja też chcę (jedna ma być koło rzeczki , ale dlaczego drugiej nie zrobić koło domu :!!!?)..... to pomysł z wczoraj,
ale na teraz na wysokie brzozy pożyteczne miejsca brak więc sobie przypomniałam, że Madżen coś mówiła że te jej pendula to też są pożyteczne no i dogrzebałam się że to betula utilis long trank

No i od razu szukanie, w necie drzew nie lubię kupować bo ja wolę sobie je wybrać ....dotknąć ... a że ja niecierpliwa jestem i muszę mieć na już to dzisiaj z rana skoczyłam do mojej szkółki ... i niestety brak ... no więc po drodze była kolejna szkółka rzadko tam zaglądam ale skoro poszukuję to i tam się zatrzymałam ....a tam ...... stoją piękne ... dość wysokie i zakresie cenowym moje brzozy!!!!!!!
Płatność kartą .... więc od razu 3 szt. do wozu (bo ja tylko w ilościach ogrodowiskowych kupuję) i mam MOJE WŁASNE OSOBISTE BRZOZY .....