Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Joaśki ogród z wyobraźni - początki

Joaśki ogród z wyobraźni - początki

Joaska 15:07, 10 maj 2013

a to lepsiejsze zdjęcia warzywniaczka:

i "ogrodu"

i taka piękna pogoda była u mie o 7 rano kiedy wychodziłam do pracy.....
admete 05:57, 11 maj 2013

Joasiu meble rewelacyjne!!!!!!!!
Jestem pod dużym wrażeniem

Pomysł na ogrodowe kanapy - rewela.

Ukradłabym Ci kolekcję żurawek
Pięknie wyglądają

Udanego weekendu życzę
Joaska 11:28, 11 maj 2013

admete napisał(a)
Joasiu meble rewelacyjne!!!!!!!!
Jestem pod dużym wrażeniem

Pomysł na ogrodowe kanapy - rewela.

Ukradłabym Ci kolekcję żurawek
Pięknie wyglądają

Udanego weekendu życzę

Kanapy są faktycznie praktyczne i wygodne,
a żurawki powstały od zeszłego roku tak że dużo czasu nie potrzeba żeby się takiej dorobić, teraz jak kupisz kilka dorodnych sadzonek to jak znalazł jesienią podzielisz i na przyszłą wiosnę będziesz miała żurawkowo

Dzisiaj się wybieram na sandomierską pooglądam sobie co tam ciekawego jest
A potem Kostomłoty- lubię tam jeździć.
admete 12:03, 11 maj 2013

A ja miałam czekać na kupno żurawek do jesieni - ale jak piszesz że już urosną i będę dzielić - to chyba podjadę i kupię parę do hodowli

Ja tez lubię Kostomłoty

Wiesz co jak jadę do miasta to mam po prawej taki jeden ogrodniczy - w zeszłym roku kiepsko tam było z roślinami a w tym roku jakoś tam bujniej zza płotu - podjadę na tygodniu i zobacze co mają

A Ty nie przejeżdżasz czasem koło mnie? - dobrze pamiętam że jestem na Twojej trasie do babci - czy coś mi się pomyrdało
Joaska 12:08, 11 maj 2013

admete napisał(a)
A ja miałam czekać na kupno żurawek do jesieni - ale jak piszesz że już urosną i będę dzielić - to chyba podjadę i kupię parę do hodowli

Ja tez lubię Kostomłoty

Wiesz co jak jadę do miasta to mam po prawej taki jeden ogrodniczy - w zeszłym roku kiepsko tam było z roślinami a w tym roku jakoś tam bujniej zza płotu - podjadę na tygodniu i zobacze co mają

A Ty nie przejeżdżasz czasem koło mnie? - dobrze pamiętam że jestem na Twojej trasie do babci - czy coś mi się pomyrdało

Dobrze pamiętasz babcia w Piotrkowicach jest,
a ten ogrodniczy co o nim piszesz to nie w Bilczy przypadkiem??? bo tam cudne kulki cisowe widziałam!!!!!
Madzenka 12:27, 11 maj 2013

Joasiu kanapy ogrodowe niesamowite!!!! O mebelkach na balkonie nei wspomne. Musowo Ci stresującej pracy dokładać skoro w efekcie takie cudeńka powstają. Jestes niesamowicie kreatywna!!!
Juz widze oczami wyobraźni Twój ogród w przyszlości.

Las żurawkowy też godny najlepszej szkółki.

Ps. Najbardziej lubię gdy sie nie narzeka, że kasy i czasu brak, tylko dziala. A Ty jesteś najlepszym przykładem osoby, energetycznej i kreatywnej, ktora z niczego zrobi takie cuda, że cale forum zbiera szczeki z podłogi!!!!

Jestem pod wrażeniem, chylę czoła, szacun!!!

Buziam
ka1sia 12:30, 11 maj 2013

Dołączam do wielbicielek Kostomłotów to moje ulubione CO

Asia, super z tymi mebelkami! Naprawdę!!! Buziaczki
Joaska 20:05, 11 maj 2013

Marzena2007 napisał(a)
Joasiu kanapy ogrodowe niesamowite!!!! O mebelkach na balkonie nei wspomne. Musowo Ci stresującej pracy dokładać skoro w efekcie takie cudeńka powstają. Jestes niesamowicie kreatywna!!!
Juz widze oczami wyobraźni Twój ogród w przyszlości.

Las żurawkowy też godny najlepszej szkółki.

Ps. Najbardziej lubię gdy sie nie narzeka, że kasy i czasu brak, tylko dziala. A Ty jesteś najlepszym przykładem osoby, energetycznej i kreatywnej, ktora z niczego zrobi takie cuda, że cale forum zbiera szczeki z podłogi!!!!

Jestem pod wrażeniem, chylę czoła, szacun!!!

Buziam

Marzenko takie pochwały pod moim adresem! Cieszę się że Ci się podobają mebelki, jeszcze kilka rzeczy dorobię (2 fotele , stół, i jeszcze jedna kanapa - żeby można stworzyć narożnik z całości) + do tego jeszcze malowanie i poduchy do wakacji mam nadzieję że się wyrobię

A roślinki to faktycznie fajnie rosną cieszę się że udało mi się już tyle uzbierać

Tuliskam i papatkam
Joaska 20:13, 11 maj 2013

ka1sia napisał(a)
Dołączam do wielbicielek Kostomłotów to moje ulubione CO

Asia, super z tymi mebelkami! Naprawdę!!! Buziaczki

Oj dzisiaj w Kostomłotach tłumy!
Kupiłam potfora Marzenkowego - Vertigo, szałwię omszoną - były tylko białe i różowe, więc wzięłam białe, a na sandomierskiej sporo rozsad do warzywniaka jest, udało mi się wyszarpać takiemu gościowi (klient) - 2 szt. pomidora malinowego - wieśniak nie chciał mi dać nawet jednej sadzonki!!!!

Poza tym kupiłam grujecznika poprowadzę go w formie drzewka, kocimiętkę, i horti polar bear - kupiłam jedna w celu dalszego rozmnażania
I to chyba tyle
Sebek 20:14, 11 maj 2013

Ślicznie wyszły te kanapy - ogromne brawa za kreatywność