Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Joaśki ogród z wyobraźni - początki

Joaśki ogród z wyobraźni - początki

Joaska 11:28, 15 maj 2013

beta napisał(a)
Joasiu...spóźnione gratki na seteczkę

Dziękuje
Joaska 11:29, 15 maj 2013

Gosiniak napisał(a)

Ode mnie wielki buziol na seteczkę, a mebelki cóż można powiedzieć- ŁaŁ....niesamowite!

Też jestem z nich .. troche dumna
Joaska 11:29, 15 maj 2013

Magda70 napisał(a)
Joaśka...mebelki super....uwielbiam to...pisałam juz wcześniej gdzieś, że mam stól z palety...ale o fotelach nie pomyślałam...będę kopiować dla moje mamy

Kopiuj bo warto, fajne są
Joaska 11:30, 15 maj 2013

beta napisał(a)

u mnie pisałaś

Joasiu...naprawdę bardzo fajny komplecik Ci wyszedł...a jak spojrzałam na Twoje hamaczki, to przypomniałao mi się, że obiecałam sobie w tym roku dla siebie taki zakupić...aaaa i jeszcze leżak...a może z paleciaka by można było?

Też myślałam o leżaczku tylko kto by na nim leżał, jak czasu brak )
a hamaczki są bardzo wygodne i fajnie się na nich buja, polecam
Milka 14:40, 15 maj 2013

Joasiu, no bosko ten stół z krzesłami wygląda, normalnie nie mogę się napatrzeeeeeeć!
buka kupuj, są cudowne i tnij w kulkę jak graby
Joaska 15:51, 15 maj 2013

irena_milek napisał(a)
Joasiu, no bosko ten stół z krzesłami wygląda, normalnie nie mogę się napatrzeeeeeeć!
buka kupuj, są cudowne i tnij w kulkę jak graby

To sobie chyba na imieniny zażyczę
mynarka 08:28, 16 maj 2013

witaj
dziewczyny maja racje super jest ten komplet
pozdrawiam w ten ciepły poranek
admete 20:07, 18 maj 2013

Joaska napisał(a)

Dobrze pamiętasz babcia w Piotrkowicach jest,
a ten ogrodniczy co o nim piszesz to nie w Bilczy przypadkiem??? bo tam cudne kulki cisowe widziałam!!!!!

To daj znać jakbyś jechała - może poznamy się w realu ?

I ten ogrodniczy to w Bilczy....mówisz że fajne kulki.......koniecznie musze podjechać - widziałam je chyba z samochodu

Doczytałam że coca cola jednak nie działa
a ja jeszcze się nie zebrałam za ten oprysk,, kupiłam psikacz i nie miałam czasu tego zrobić.
To może ten sposób mojej mamy z czosnkiem?
Pokaz zdjęcie tych róż po płynie.

Miłego weekendu
Joaska 10:07, 20 maj 2013

admete napisał(a)

To daj znać jakbyś jechała - może poznamy się w realu ?

I ten ogrodniczy to w Bilczy....mówisz że fajne kulki.......koniecznie musze podjechać - widziałam je chyba z samochodu

Doczytałam że coca cola jednak nie działa
a ja jeszcze się nie zebrałam za ten oprysk,, kupiłam psikacz i nie miałam czasu tego zrobić.
To może ten sposób mojej mamy z czosnkiem?
Pokaz zdjęcie tych róż po płynie.

Miłego weekendu

Koniecznie, podaj mi na priv numer to jak będę się wybierac to zadzwonię i się umówimy
U mnie włąściwie nie wiam sama co podziałało, coca cola wydaje mi się że działa powoli,
ale ja ten płyn machnęłam za mocny i pozbyłam się owszem mszyc, ale róże wyglądaja paskudnie
nie robiłam im zdjęć bo mi żal bidulek, dzisiaj obfoce, dosłownie, aspiryna była taka gesta a teraz .... kilka listków na krzyż o i taka ze mnie ogrodniczka jak z koziejj d.. trąbka.
bo zachciało mi się być BIO
no cóż mam nadzieje że i tak ledwo żywa eden rose jednak pokaże nowego pączka, bo te dwa marne co pokazła niestety zabiłam płynem
Joaska 10:08, 20 maj 2013

mynarka napisał(a)
witaj
dziewczyny maja racje super jest ten komplet
pozdrawiam w ten ciepły poranek

Pozdrawiam również komplety ogrodowe intensywnie w użytkowane w weekend były gdyż pogoda ku temu sprzyjała i powiem że wygodne są bardzo