Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Joaśki ogród z wyobraźni - początki

Joaśki ogród z wyobraźni - początki

Joaska 20:27, 11 maj 2013

Sebek napisał(a)
Ślicznie wyszły te kanapy - ogromne brawa za kreatywność

Sebciu witam Cię
Oj kanapy to na prawdę strzał w 10, sprawdzają się w 100%, jeszcze jak je pomaluje i dorobie poduchy to wtedy będę z nich dumna
A widziałam u ciebie nasadzenia żurawkowe i zakupy z ostatniego wypadu ogrodniczego, tylko wpisu nie zostawiła, mus to naprawić
ka1sia 20:54, 11 maj 2013

Joaska napisał(a)

Oj dzisiaj w Kostomłotach tłumy!
Kupiłam potfora Marzenkowego - Vertigo, szałwię omszoną - były tylko białe i różowe, więc wzięłam białe, a na sandomierskiej sporo rozsad do warzywniaka jest, udało mi się wyszarpać takiemu gościowi (klient) - 2 szt. pomidora malinowego - wieśniak nie chciał mi dać nawet jednej sadzonki!!!!

Poza tym kupiłam grujecznika poprowadzę go w formie drzewka, kocimiętkę, i horti polar bear - kupiłam jedna w celu dalszego rozmnażania
I to chyba tyle

wow, no to udały Ci się zakupy lubię takie wyprawy, też zawsze coś przytargam
Asia, pierwsza seteczka Ci stuknęła, gratulki i wielu wielu kolejnych...
Konstancja30 20:59, 11 maj 2013

Gratulacje pierwsza setka !!! ...

żurawek też chyba pierwsza setka ... wow ... dobrze, ze ja mam blisko ... jakieś korepetycje chyba zaklepać trzeba ... Joasiu ilość roślinek i sposób w jaki z nimi współistniejesz obezwładnia ... jesteś niesamowita ... i wzorem jesteś nomalnie ...

mebelki ... mam nadzieję, że pierwsze śniadanko smakowało ... i kawki też ... ... wyszły zawodowo ... zmywaczem mówisz ja rozpuszczalnikiem robiłam transfer ale na materiał ... wypróbuję zatem zmywacz bo na komódce rozpuszczalnik może się nie sprawdzić ...

kanapy ogrodowe ... chapeau bas !!! ... majstersztyk ale musisz to wiedzieć bo jak nie jak tak ...
i donice ... ja też zgapiłam ... prekursorem jest Monika - Kwiat Holandii ... łatwe w wykonaniu i dumnie się prezentują ... a tu pomysł na ławeczkę z donicami ... na tę setkę

kanapy wydają mi się podobne ... może im dobić kilka dech

Madzenka 21:00, 11 maj 2013

Z okazji pierwszej setki gratki!
AniaDS 12:06, 12 maj 2013

Super te kanapy, jak jeszcze dojdą poduchy to nie będzie się chciało z nich zejść .

Gratki z okazji setuni
Joaska 09:17, 13 maj 2013

ka1sia napisał(a)

wow, no to udały Ci się zakupy lubię takie wyprawy, też zawsze coś przytargam
Asia, pierwsza seteczka Ci stuknęła, gratulki i wielu wielu kolejnych...

Ja nie umiem jechać i nic tak zupełnie nie kupić...
nawet nie zauważyłam że moja pierwsza setka na forum mija,
Joaska 09:20, 13 maj 2013

Konstancja30 napisał(a)
Gratulacje pierwsza setka !!! ...

żurawek też chyba pierwsza setka ... wow ... dobrze, ze ja mam blisko ... jakieś korepetycje chyba zaklepać trzeba ... Joasiu ilość roślinek i sposób w jaki z nimi współistniejesz obezwładnia ... jesteś niesamowita ... i wzorem jesteś nomalnie ...

mebelki ... mam nadzieję, że pierwsze śniadanko smakowało ... i kawki też ... ... wyszły zawodowo ... zmywaczem mówisz ja rozpuszczalnikiem robiłam transfer ale na materiał ... wypróbuję zatem zmywacz bo na komódce rozpuszczalnik może się nie sprawdzić ...

kanapy ogrodowe ... chapeau bas !!! ... majstersztyk ale musisz to wiedzieć bo jak nie jak tak ...
i donice ... ja też zgapiłam ... prekursorem jest Monika - Kwiat Holandii ... łatwe w wykonaniu i dumnie się prezentują ... a tu pomysł na ławeczkę z donicami ... na tę setkę

kanapy wydają mi się podobne ... może im dobić kilka dech

Wisz co Iza chyba musze policzyć moje doniczkowo i powtykać karteczki z opisem, bo cóż teraz jeszcze pamietam co i jak ale a trochę .... koniecznie musze to nadrobić,

komplecik sniadoaniowy na razie tylko kawowo wypróbowany sprawdza się idealnie

Wg mnie zmywacz jest wygodniejszy, jakoś tak się mniej rociapuje.Donice z ławeczką...hmmm musze pomyśleć, ale na razie musze wykończyć moje kanapy co by tak ne zostały nie pomalowane na zawsze bo wiadomo jak się nie zrobi od razu to .....
Pozdrawiam
Joaska 09:21, 13 maj 2013

Marzena2007 napisał(a)
Z okazji pierwszej setki gratki!

Marzenko witam Cie i pozdrawiam,
Joaska 09:22, 13 maj 2013

AniaDS napisał(a)
Super te kanapy, jak jeszcze dojdą poduchy to nie będzie się chciało z nich zejść .

Gratki z okazji setuni

Oj włąśnie poduchy tylko je musze jeszcze zrobić a czasu brak młody znowu sie pochorował , oj życie....
a szafirek cudny...
TheMagda 13:06, 13 maj 2013

Gratuluję Joasiu pieszej SETY