Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród hortensjowo różanecznikowy

Ogród hortensjowo różanecznikowy

Monika83 13:25, 14 lut 2025

Margo2 napisał(a)
To jesli możesz to bierz od razu kolejnego do kochania.
Ja tak do tej pory robiłam. To pomaga. A najlepiej mieć na zakładkę.
Niestety ja już po moim Sparkim mieć więcej zwierzaków nie będę mogła. Uczuliłam się.
Mój ma 6 lat, więc całe szczęście jeszcze trochę z nami pobędzie
Gosia wiem że to pomaga bo też tak robiłam, ale żaden zwierzak nie będzie żył wiecznie, kiedyś odejdzie... niewiem czy chce jeszcze mieć kolejenego zwierzęcia w domu .Mąż od naszej znajomej z hodowli chce wziąść takiego futrzaka dla dzieci.. no jeszcze zobaczymy.. Wygląda jak mały gremlinek
Monika83 13:30, 14 lut 2025

Ichigo napisał(a)

Tak bardzo mi przykro... Widać, że kotek kochany, prawdziwy członek rodziny. Wiem, jak to jest i doskonale Cię rozumiem. Moja Mićka odeszła kilka lat temu, ale nadal, jak o niej pomyślę, robi mi się ciężko na sercu. Była ze mną dwadzieścia lat. Jak poczujesz się lepiej, pomyśl o wzięciu nowego. Wiem, że nie zastąpi Colina, ale pomoże pogodzić się ze stratą. Ja tak zrobiłam i teraz mam dwa sierściuchy do przytulania.
Magda 20lat to naprawdę bardzo długo była z tobą... Muszę przemyśleć to o zdecydowaniu sie nad kolejnym zwierzęciem, dzieci to napewno by chciały..
Monika83 13:49, 14 lut 2025

Basia,Bożenka, Edyta,Magda,Marta, Justyna, odpisze zbiorowo.Nie napisałam co się stało z Kolinem.. Otóż mój mąż rano wychodząc z domu do pracy nie zauważył że kot wyszedł na dwór,ja niewiem jak on mógł tego nie zauważyć, brama była już otwarta a kot wybiegł za bramę na ulicę za innym kotem dachowcem no i auto jego potrąciło. Był znami 3lata,trochę krótko.. gdyby nie to,to żył by znami wiele lat.To był bardzo duży błąd że mąż jego przyzwyczaił do wychodzenia na dwór. Czułam że kiedyś tak się stanie..
Monika83 14:20, 14 lut 2025

olciamanolcia napisał(a)
O nieee Trzymaj się . Cos wiem na ten temat… żebyś wiedziała - członek rodziny i niekiedy najważniejszy …
Mojego Saszki już nie ma ponad dwa lata a i tak o nim myślę
Buziaki ❤️
Justyna pamiętam twojego Saszkę fajniusi był❤️ Ponad 2 lata jak ten czas szybko zleciał, i niedziwie się że o nim myślisz..
olciamanolcia 19:09, 14 lut 2025

Monika83 napisał(a)
Gosia wiem że to pomaga bo też tak robiłam, ale żaden zwierzak nie będzie żył wiecznie, kiedyś odejdzie... niewiem czy chce jeszcze mieć kolejenego zwierzęcia w domu .Mąż od naszej znajomej z hodowli chce wziąść takiego futrzaka dla dzieci.. no jeszcze zobaczymy.. Wygląda jak mały gremlinek

Jprdl przepiękny ❤️❤️❤️

Jak mały mop
MartaCho 19:41, 14 lut 2025

Nie wahaj się i nie ma co zwlekać- ja bym brała prze- cudny jest!
Kordina 19:56, 14 lut 2025

Moniko, piękny ci łon! Justyśka trochę ładniejszy od mopa
MartaCho 20:08, 14 lut 2025

Taki plasterek na serducho!
Monika83 14:26, 23 lut 2025

Odpisze zbiorowo Justyna, Marta, Bożenko No i jest od kilku dni znami, na imię ma Bazyl trochę do kitu te imię,zmienić nie mogę bo na nie reaguje i ma takie w papierach.Macie racje piękny jest a jaki niedobry on, taki cwaniaczek zniego
Kordina 23:04, 23 lut 2025

Ale ze spojrzenia jakaś cwaność wychodzi lisek koci