Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród hortensjowo różanecznikowy

Ogród hortensjowo różanecznikowy

Monika83 09:17, 25 lut 2025

Alija napisał(a)
Monika, bardzo mi przykro z powodu Colina, wiem, jak to jest, sama kilka razy już to przeżyłam.
Nowa pociecha przecudnej urody, słodziak, a imię Bazyl bardzo mi się podoba.
Alicja no słabo jest jak nie ma Kolina już znami,Bazyl jest jego przeciwieństwem, fajny jest ale i cwaniaczek jest z niego
April 10:16, 25 lut 2025

Monika83 napisał(a)
Nie no będzie przy jednym imieniu Bazyl Do veta jeździłam na ul Weteranów ,,vet przyjaciele,, W Edinie jest drogo

Niestety wiem że drogo, 7-stów płaciłam za badania i sterylizację...
ElzbietaFranka 13:56, 25 lut 2025

Bazyl bardzo ładnie się wabi. A jakie chcą dać imię domownicy?

Ja tam zwierząt w domu już nie chce. Przeżyłam ich sporo kotka, chomiki, świnki morskie i na tym koniec. Na działce mam cmentarz zwierzęcy pod świerkami.
Margo2 00:49, 02 mar 2025

Piękny jest
Mi zdecydowanie bardziej podoba się imię Bazyl, niż imiona jego rodzeństwa. Tamte są takie normalne, a to jest oryginalne.
Ze spojrzenia to prawie taki jak mój. Ale mój nie rozrabia, jest niedotykalski.
Ichigo 11:41, 02 mar 2025

Mnie też podoba się imię Bazyl, pasuje do kota. Zupełnie jak Bonifacy, ten od Filemona.

Jedna z moich kotek miała w papierach od hodowcy, że na imię ma Luiza... W ogóle to imię mi nie odpowiadało. Szybko nazwałam ją Tutiki (postać z Muminków) i tak już zostało. To kotka rasy syjamskiej i naprawdę wygląda, jakby urwała się z Muminków
Sonka 10:26, 03 mar 2025

Śliczny zwierzak, moja córka ma hodowlę kotów brytyjskich.Przeróżnej masści
Sonka 10:59, 03 mar 2025

Ciemierniki masz wyjątkowo bujne, u mnie rosną kilka lat i nie są takie bujne jak Twoje, Słabo mi się sieją.Rosną w kwaśnej raczej ziemi, bo blisko rodo.
DariaB 12:13, 03 mar 2025

Przykro mi z powodu straty kota Ja dlatego mojej niw wypuszczam i chodzę z nią nią smyczy.
Nowy członek rodziny jest piękny, co to za rasa? I Bazyl to super imię, Ci co się śmieją się ni znają. Miałam kiedyś kota, który miał na imię Bazyli, nie wiem czy pamiętacie bajkę Domisie, na cześć Domisia Bazylego tak dostał na imię, wtedy córka była mała i namiętnie Domisie oglądała
Monika83 09:42, 05 mar 2025

April napisał(a)

Niestety wiem że drogo, 7-stów płaciłam za badania i sterylizację...
O matko oni chyba zgłupieli z tymi cenami. Nie no ja płaciłam 300zł z badaniami jak byłam z Kolinem na ul. Weteranów, niewiem ile teraz u nich kosztuje kastracja,będę tam z Bazylem w maju na kastracji to się okaże.
Monika83 09:48, 05 mar 2025

ElzbietaFranka napisał(a)
Bazyl bardzo ładnie się wabi. A jakie chcą dać imię domownicy?

Ja tam zwierząt w domu już nie chce. Przeżyłam ich sporo kotka, chomiki, świnki morskie i na tym koniec. Na działce mam cmentarz zwierzęcy pod świerkami.
Elu domownicy nazywają jego Bazyli-Bazyliszek. To faktycznie spory urodzaj zwierząt miałaś kiedyś, u mnie syn kiedyś miał faze na króliki miniaturki ale mineło jemu to,potem na chomiki ale nic z tych zwierzątek nie miał w domu.Te chomiki cholernie szybko się mnożą że szybko powstał by zwierzyniec.