Bazyl bardzo ładnie się wabi. A jakie chcą dać imię domownicy?
Ja tam zwierząt w domu już nie chce. Przeżyłam ich sporo kotka, chomiki, świnki morskie i na tym koniec. Na działce mam cmentarz zwierzęcy pod świerkami.
Piękny jest
Mi zdecydowanie bardziej podoba się imię Bazyl, niż imiona jego rodzeństwa. Tamte są takie normalne, a to jest oryginalne.
Ze spojrzenia to prawie taki jak mój. Ale mój nie rozrabia, jest niedotykalski.
Mnie też podoba się imię Bazyl, pasuje do kota. Zupełnie jak Bonifacy, ten od Filemona.
Jedna z moich kotek miała w papierach od hodowcy, że na imię ma Luiza... W ogóle to imię mi nie odpowiadało. Szybko nazwałam ją Tutiki (postać z Muminków) i tak już zostało. To kotka rasy syjamskiej i naprawdę wygląda, jakby urwała się z Muminków
Ciemierniki masz wyjątkowo bujne, u mnie rosną kilka lat i nie są takie bujne jak Twoje, Słabo mi się sieją.Rosną w kwaśnej raczej ziemi, bo blisko rodo.
Przykro mi z powodu straty kota Ja dlatego mojej niw wypuszczam i chodzę z nią nią smyczy.
Nowy członek rodziny jest piękny, co to za rasa? I Bazyl to super imię, Ci co się śmieją się ni znają. Miałam kiedyś kota, który miał na imię Bazyli, nie wiem czy pamiętacie bajkę Domisie, na cześć Domisia Bazylego tak dostał na imię, wtedy córka była mała i namiętnie Domisie oglądała
O matko oni chyba zgłupieli z tymi cenami. Nie no ja płaciłam 300zł z badaniami jak byłam z Kolinem na ul. Weteranów, niewiem ile teraz u nich kosztuje kastracja,będę tam z Bazylem w maju na kastracji to się okaże.
Elu domownicy nazywają jego Bazyli-Bazyliszek. To faktycznie spory urodzaj zwierząt miałaś kiedyś, u mnie syn kiedyś miał faze na króliki miniaturki ale mineło jemu to,potem na chomiki ale nic z tych zwierzątek nie miał w domu.Te chomiki cholernie szybko się mnożą że szybko powstał by zwierzyniec.