Dacie radę !!! tego jestem pewna podziwiam zapał ogrodowiczan .... To tutaj na ogrodowisku czerpie się masę pomysłów i pozytywniej energii .... życzę Wam aby wszystkie roślinki pięknie i szybko rosły
Dzięki Sylwia za życzenia..... a wpadłam tu tym razem aby nie cieszyć oczy tylko zadać niedyskretne pytanie...... czy ty faktycznie masz czas czytać moje wypociny????? Podziwam.... twój ogród....... bo ja mam ideały, tylko dopasowuję je do zycia... Twój porządeczek zawsze podziwiam
Dzięki Sylwia za życzenia..... a wpadłam tu tym razem aby nie cieszyć oczy tylko zadać niedyskretne pytanie...... czy ty faktycznie masz czas czytać moje wypociny????? Podziwam.... twój ogród....... bo ja mam ideały, tylko dopasowuję je do zycia... Twój porządeczek zawsze podziwiam
Zaglądam i podczytuję .... każdy dzieli się swoimi cennymi doświadczeniami ogrodniczymi takich informacji nie znajduje się w literaturze Może to nie jest czytanie od dechy do dechy ale jak znajduję chwilę to śledzę kilkanaście wątków z uwagą
Pamiętam Twoją cieżką pracę w zeszłym sezonie... ale teraz ogród odwdzięcza Ci się w 100%... Pięknie jest!
Teraz już zwolniłam i częściej wyręczam się przy siłowych pracach starszym synem ale tak czy owak pasowało by od czasu do czasu się sklonować na kilka czynności naraz
Syla witaj.... Nie dobrnęłam jeszcze do końca Twojego wątku , ojej dużo tego!Ogród przepiękny, bajeczny! Ale się musiałaś napracować, godne podziwu ! Skąd u Ciebie tyle sił? Jednak efekt PIORUNUJĄCY