Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku :)

Ogród Sylwii od początku :)

butterfly 22:09, 09 lip 2012

Sylwia, jak ty rade dajesz, skąd w tobie tyle siły ?????

Ale powiem ci, że jak wczoraj była niedziela i nic nie mogłam w ogródku podziałać to kręciłam sie bez sensu....

Aha, i dziś widziałam trzmielinki na pniu baaardzo taniutkie i już takie gęste u mnie w szkółce. Wyskoczysz?
Syla 23:06, 09 lip 2012

Celina napisał(a)
Sylwia co ty masz za pomysły dziewczyno! cuda wyczyniasz ,Masz fajnie i coraz fajniej! A co będziesz robić jak już wszystko poprzesadzasz i poprzycinasz??
Zgladać do Ciebie to wielka radocha! dzieje się!!

A dziać się będzie jeszcze , że głowa mała Uciekam z roślinami ze skalniaka i tak je upycham na rabatach które już powstały i nie bardzo wiem co zrobić z pozostałą resztą ..... nie wysadzam roślin do donic bo zmarnieją ..... Pewnie podrzucę trochę mamie i siostrze które mieszkają po sąsiedzku Bardzo się cieszę , że zaglądasz . To miłe bardzo buziol
Syla 23:09, 09 lip 2012

agata_chroscicka napisał(a)
W taki upał tyle zdziałałaś?! No podziwiam. Zawijaski, żurawki, kule - Danusia byłaby z Ciebie dumna!

Upały mi nie straszne , uwielbiam słońce ..... Czapa na nos , filtry 50 i jazda a jak się zagotuję to do basenu siup na 5 minut i dalej tańce , wygibańce przy łopacie .....
Syla 23:12, 09 lip 2012

noemi napisał(a)
Bardzo ładna śliwa kolor ma super i dziękuję za fotkę ... cała reszta też miodzio ... pięknie u Ciebie ... sąsiedzi nie przychodzą pooglądać ?

Sąsiedzi są nieśmiali na zdjęciu ta śliwa jakaś taka za wysoka wyszła . Mam nadzieję , że w tym miejscu będzie jej dobrze .... Myślę jeszcze o kilku drzewach ale to chyba na jesień lub wczesną wiosną .... Żebyś Magduś widziała jak ją przewoziłam w samochodzie wypchanym po dach korą pakowaną w workach . M już nie komentował
Syla 23:13, 09 lip 2012

butterfly napisał(a)
Sylwia, jak ty rade dajesz, skąd w tobie tyle siły ?????

Ale powiem ci, że jak wczoraj była niedziela i nic nie mogłam w ogródku podziałać to kręciłam sie bez sensu....

Aha, i dziś widziałam trzmielinki na pniu baaardzo taniutkie i już takie gęste u mnie w szkółce. Wyskoczysz?

hehehehe , mówisz masz a daleko do Cię ?????
ania_wesola 08:26, 10 lip 2012

Jak zwykle ślicznie u ogrodowiskowego pracusia!!!!
siaaska 13:26, 10 lip 2012

Syla napisał(a)

Teraz rabata wygląda już na w pełni dojrzałą SUPER
Syla 19:40, 10 lip 2012

Dzięki dziewczyny za odwiedziny ..... Dzisiaj znowu zakupowo , żurawki , trawki , hortensje .... biegnę coś nie coś posadzić, przesadzić, dopóki coś jeszcze widać pozdrawiam cieplutko
TheMagda 19:53, 10 lip 2012

Syla napisał(a)
Dzięki dziewczyny za odwiedziny ..... Dzisiaj znowu zakupowo , żurawki , trawki , hortensje .... biegnę coś nie coś posadzić, przesadzić, dopóki coś jeszcze widać pozdrawiam cieplutko

Sylwunia dużo fotencji poproszę
Borbetka 20:25, 10 lip 2012

Sylwia, masz tojeść. Napisz proszę, czy ona zwiera się tak, żeby chwasty się nie przebiły przez nią? Wywaliłam irgę, którą miałam między kulkami żywotnika. 3 lata walczyłam z chwastem, którego nie znam i nie dałam rady. Dzisiaj Panowie przyjechali i wyrzucili. Mam dylemat co posadzić. Chcę coś żółtego, ale nie ma przerastać chwastami. Nie mam czasu wyrywać. Mam w ogrodzie takie rośliny okrywowe, że nie wpuszczają chwastów, ale niestety nie żółte. Napisz, jak z tą tojeścią.