Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku :)

Ogród Sylwii od początku :)

Ewa 08:16, 10 sie 2012

Ogromnie mi się podoba!
Syla 08:36, 10 sie 2012

agata_chroscicka napisał(a)
Syla, no to przyznaj się gdzie byłaś! Już wiemy, że gorąco, że palmy, że mają superaśne hotele. No to gdzie to może być?

A napisałam koleżanka nie doczytała byłam w Turcji w Larze obok Antalyii
Hotel Royal Holiday Palace

agata_chrosc... 08:43, 10 sie 2012

A to przepraszam! W tej powodzi postów się pogubiłam. Ale jak w Turcji to koniecznie poproszę o opinię. Bo my przemyśliwamy czy w przyszłym roku tam właśnie się nie udać. Warto?
Syla 08:51, 10 sie 2012

agata_chroscicka napisał(a)
A to przepraszam! W tej powodzi postów się pogubiłam. Ale jak w Turcji to koniecznie poproszę o opinię. Bo my przemyśliwamy czy w przyszłym roku tam właśnie się nie udać. Warto?

Bardzo warto z naciskiem na bardzo .... byłam w dwóch hotelach. Polecam Miracle oraz Royal Holiday Palace - funkcjonuje od pół roku jest nowiusi są jeszcze inne rekomendowane przez rezydentów ale ja szukałam i głównie brałam pod uwagę atrakcje dla mojego siedmiolatka ceny są porównywalne .... pokażę kilka zdjęć wieczorkiem .... żartowałam z tym niedoczytaniem buziolek

widok z naszego tarasiku
agata_chrosc... 08:54, 10 sie 2012

A to super! Nie ma to jak relacje z pierwszej ręki! Zaraz sobie te hotele wpisuję do zakładki wakacyjnej No i przylecę zdjęcia oglądać Ściskam
monteverde 09:13, 10 sie 2012

Syla napisał(a)

Bardzo warto z naciskiem na bardzo .... byłam w dwóch hotelach. Polecam Miracle oraz Royal Holiday Palace - funkcjonuje od pół roku jest nowiusi są jeszcze inne rekomendowane przez rezydentów ale ja szukałam i głównie brałam pod uwagę atrakcje dla mojego siedmiolatka ceny są porównywalne .... pokażę kilka zdjęć wieczorkiem .... żartowałam z tym niedoczytaniem buziolek

widok z naszego tarasiku

Cześć Sylwuś, ale piękny widok z hotelu, ja też podróżowałam do Rzeszowa i Przemyśla, gdzie nigdy nie byłam ogród w stanie superaśnym wszystko tak się rozrosło, no i majster świetnie zrobił kompostownik pozdrawiam
Syla 10:22, 10 sie 2012

Cześć Sylwuś, ale piękny widok z hotelu, ja też podróżowałam do Rzeszowa i Przemyśla, gdzie nigdy nie byłam ogród w stanie superaśnym wszystko tak się rozrosło, no i majster świetnie zrobił kompostownik pozdrawiam

Jestem dumna ze swojego majstra , naprawdę .... fajnie , że mam już takiego pomocnika w domu .... człowiekowi zawsze lżej Tak się Aniu mijamy , jak spotkanie, Ty jesteś to ja nie mogę .... ale mam nadzieję, że gdzieś się spotkamy .... buziolki
TheMagda 10:54, 10 sie 2012

Witaj Sylwiu po powrocie

Mam do Ciebie prośbę, czy mogę prosić o fotki twojej rabatki z karmnikiem ościstym?? Jestem ciekawa jak sobie radzi

z góry dziękuję
Syla 11:23, 10 sie 2012

Madzioskoczek napisał(a)
Witaj Sylwiu po powrocie

Mam do Ciebie prośbę, czy mogę prosić o fotki twojej rabatki z karmnikiem ościstym?? Jestem ciekawa jak sobie radzi

z góry dziękuję

oczywiście , zrobi się ..... teraz uciekam ale zamieszczę foteczki buziolki
an_tre 11:37, 10 sie 2012

Syla napisał(a)
a teraz obrazy nędzy i rozpaczy a będzie jeszcze gorzej ale tylko dlatego żeby potem było pięknie

...a już myślałam, że to jakiś kataklizm ( odpukać ) przeszedł, a to nowy front robót zaplanowany
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies