Myszorek - przed szałwią posadzony jest carex Ice Cream

a drzewo to tulipanowiec amerykański .... Synka nie udźwignę już niestety , natomiast nagroda była
Abiko - witaj

już nadrobiłam zaległości ogrodowe , teraz debatuję czy sadzić byle gdzie drzewa w przechowalniku czy nie jeszcze ale obawiam się że potem mi sił i czasu będzie brakować jak się szkoła zacznie .....
O tych roślinach mowa ....
Ania - rzeczywiście przypomina czyścik

piękniutki jest ... wymacałam , a właściwie chyba każdą roślinę tam wymacałam

patrzyli jak na dziwoląga jak spacerowałam sobie z aparatem i cykałam foteczki roślin
Keri - witam u siebie

ciekawa jestem który to domek niedaleko mnie odwiedzasz ???? Nie wiem dlaczego ale jak jestem zmęczona to idę do ogrodu i tam się rozkręcam .... daje mi to tyle siły i spokoju .... kondycja jako tako jeszcze nie wysiadła

pozdrawiam
Aniu_studio - może i ujęcie ciekawe ale ostrość kiepska .... syn mnie wdraża w program do obrabiania zdjęć ale na takie intensywne treningi brakuje czasu .... czekam na zimę

buziolki
An_tre - Aneczko to nie kataklizm to maszyna zajeździła mi trawnik i mocno udeptała ..... ale zostawiam to miejsce na wjazd kolejnych maszyn ...... gorzej będzie z wylewaniem betonu .... Kombinuję bo betoniara nie ma szans wjechać .....