Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku :)

Ogród Sylwii od początku :)

Martek 20:49, 10 wrz 2012

Syla zdjęcia z pięknymi wypasionymi rabatami boskie ...
Huś,huś zrobiła,ale proszę cię daj zdjęcie awatara większe
Pozdrawiam
baraga1904 20:50, 10 wrz 2012

Witaj Sylwio...awatarek przepiękny..
...a ogród jeszcze bardziej....
...Wspaniała dziewczyna to i wspaniały ogród...
..cieszę się że Cię poznałam u Kapiasów jednak...jakoś czas tak szybko zleciał a nie zdążyłam zamienic z Tobą nawet kilku zdań...poza powitaniem...bardzo żałuję
..no to chociaż do Twojego ogrodu będę wpadać...
Joanka 20:52, 10 wrz 2012

Marzena2007 napisał(a)

Akcja motylek bajeczna

Oj tak.... i te cudne kolorki....
an_tre 20:52, 10 wrz 2012

Podziwiam piękny Twój ogród Syluś i wesoły awatarek
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
butterfly 21:13, 10 wrz 2012

Zaglądam codziennie a mimo tego twój ogród mi się nie nudzi... Piękny jest... a jak juz go skończysz, to....niebo na ziemi

Śliczny awatarek!!
siaaska 11:59, 11 wrz 2012

Syla jak mi się marzy taki ogród jak Twój.... Ślicznie jest Dziękuję za pachnącą lawendę z motylkiem i odwiedzinki
Ja też na spotkaniu byłam w małym szoku... Tyle ludzi... Nie wiadomo z kim rozmawiać...A takie były plany... Przygotowane pytania... Te kilka godzin przeleciały nawet nie wiem kiedy... Następnym razem też chyba wybiorę się sama bo Natalcia troszkę marudziła i ciężko było się skupić ale tak to już jest...

Dziękuję za przekazanie rojników Mam nadzieję że przetrwają te podróże do Eli i będą rosły
Mam prośbę... Prześlesz mi, oczywiście w wolnym czasie, na maila fotki na których jestem?
Adres na priv.
Dziękuję i pozdrawiam

Nowy awatarek super Troszkę już taki jesienny ale kolorowy parasol nadrabia wszystko
Sonka 16:29, 12 wrz 2012

Syla napisał(a)

Miscanthus sinensis Gracillimus - kwitnie

wszystko jest piękne, bardzo lubię twój ogród,
Milka 16:32, 12 wrz 2012

te lawendy boskie, a jak widzę twoje kule, to aż ręka świerzbi mnie do cięcia ...moich!
Kondzio 16:41, 12 wrz 2012

siaaska napisał(a)
Syla jak mi się marzy taki ogród jak Twój.... Ślicznie jest Dziękuję za pachnącą lawendę z motylkiem i odwiedzinki
Ja też na spotkaniu byłam w małym szoku... Tyle ludzi... Nie wiadomo z kim rozmawiać...A takie były plany... Przygotowane pytania... Te kilka godzin przeleciały nawet nie wiem kiedy... Następnym razem też chyba wybiorę się sama bo Natalcia troszkę marudziła i ciężko było się skupić ale tak to już jest...

Dziękuję za przekazanie rojników Mam nadzieję że przetrwają te podróże do Eli i będą rosły
Mam prośbę... Prześlesz mi, oczywiście w wolnym czasie, na maila fotki na których jestem?
Adres na priv.
Dziękuję i pozdrawiam

Nowy awatarek super Troszkę już taki jesienny ale kolorowy parasol nadrabia wszystko
To nie była Sylwia tylko Alina
siaaska 21:18, 12 wrz 2012

Kondziu my się chyba jeszcze nie znamy, chociaż do Twojego ogrodu zaglądałam więc przywitam się z Tobą u Syli

Rojniki dałam Syli żeby dała je Alince bo nie mogłam jej znaleźć a już musiałam jechać... od Alinki miały powędrować do Eli Mam nadzieję że dotarły