Dziękuję Wszystkim za miłe wpisy U mnie dzisiaj leje ale to dobrze bo było baaardzo sucho .... Od przyszłego tygodnia działamy ogrodowo ... kopiemy pod fundamenty , lejemy beton, ściągamy kostkę, .... Aż strach się bać .... Mam nadzieję , że pogoda w miarę dopisze .... Pozdrawiam
Dziękuję Wszystkim za miłe wpisy U mnie dzisiaj leje ale to dobrze bo było baaardzo sucho .... Od przyszłego tygodnia działamy ogrodowo ... kopiemy pod fundamenty , lejemy beton, ściągamy kostkę, .... Aż strach się bać .... Mam nadzieję , że pogoda w miarę dopisze .... Pozdrawiam
A co zmieniasz kostke
Kostkę spod okien salonu rozbieram bo tam będzie wylewany funadament pod ogród zimowy nr II ... Będą również rozbierane schody z tarasu i ponownie układane ale już na wylewce betonowej co by im mrówki już nie dały rady
O Sylwia to ja poproszę o szczegółową relację z budowy ogrodu zimowego. My też mamy w planach ogród zimowy. A masz jakiś projekt? Jeśli tak, to pochwal się proszę Nas ten temat szczególnie interesuje. I czy musieliście występować o pozwolenie na budowę czy wystarczyło tylko zgłoszenie?