Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Całkiem nowy mimo, że stary. Po ogrodowiskowym remoncie (już prawie)

Całkiem nowy mimo, że stary. Po ogrodowiskowym remoncie (już prawie)

Zana 21:51, 24 maj 2022

Asiu, witam się w nowym wątku. Donoszę, że wczoraj zaczęłam czytać, na razie doszłam tylko do połowy, ale dzisiaj mam zamiar w łóżeczku dokończyć. I już wiem, że to będzie dla mnie jeden z tych najulubieńszych ogrodów na naszym forum. Ogrom pracy, wielki szacun Asiu za konsekwencję i wytrwałość! I wieeeelkie gratulacje za efekt. Kompleksy mam murowane
Agatorek 23:50, 24 maj 2022

Książkowo się zrobiło, Pan Tadeusz, Dziady, nad Niemnem. A ja najbardziej lubiłam Chłopów .

Asiu, Twój ogród to petarda! Azalie i rodki dają pokaz. No i moja ulubiona rabata- rondo, przepiękna!
Zazdroszczę Ci tego etapu już
Margerytka40 16:50, 25 maj 2022

Zana napisał(a)
Asiu, witam się w nowym wątku. Donoszę, że wczoraj zaczęłam czytać, na razie doszłam tylko do połowy, ale dzisiaj mam zamiar w łóżeczku dokończyć. I już wiem, że to będzie dla mnie jeden z tych najulubieńszych ogrodów na naszym forum. Ogrom pracy, wielki szacun Asiu za konsekwencję i wytrwałość! I wieeeelkie gratulacje za efekt. Kompleksy mam murowane

Zanuś no bardzo Ci dziękuję za tak miłe słowa. Trochę na wyrost, ale jak dają to trza się cieszyć. Tu tyle pięknych ogrodów, że ja ze swoim to siem chowam. Także kompleksów wcale nie miej, bo fotki fotkami a dokoła jeszcze ful do zrobienia. A najgorsze, że te roboty to już takie wiesz, furę kasy na nie trzeba. Może kiedyś się uda. Na razie cieszę się tym co jest, co się udało. Miło, że zaglądasz
Margerytka40 16:55, 25 maj 2022

Agatorek napisał(a)
Książkowo się zrobiło, Pan Tadeusz, Dziady, nad Niemnem. A ja najbardziej lubiłam Chłopów .

Asiu, Twój ogród to petarda! Azalie i rodki dają pokaz. No i moja ulubiona rabata- rondo, przepiękna!
Zazdroszczę Ci tego etapu już

Każdy ma swoje ulubione i takie mniej ulubione
Dziś matma. Mała chyba z jeszcze większym półksiężycem wróciła niż wczoraj.
Aga za chwilę i u Ciebie ten etap będzie. Sądząc po tempie prac, szybciej niż myślisz
A rondo dziękuje
Mirka 18:31, 25 maj 2022

Asia jak hosta i tawuła przyjęły się?
Dobrze że ja już nie mam stresa egzaminowego.
Margerytka40 21:43, 25 maj 2022

Mirka napisał(a)
Asia jak hosta i tawuła przyjęły się?
Dobrze że ja już nie mam stresa egzaminowego.

Tak, ładne są. Myślę czy z tej tawuły nie zrobić niskiego żywopłociku przy ścieżce obok altany ale chcę zobaczyć jak ona dalej w sezonie wygląda. Bym musiała rozmnożyć ją sobie
Mirka 22:37, 25 maj 2022

Margerytka40 napisał(a)

Tak, ładne są. Myślę czy z tej tawuły nie zrobić niskiego żywopłociku przy ścieżce obok altany ale chcę zobaczyć jak ona dalej w sezonie wygląda. Bym musiała rozmnożyć ją sobie

Fajnie że żyją
Poobserwój pomyśl ona się ładnie ukorzenia i wysiewa. Właśnie znalazłam u siebie siewki.
Margerytka40 18:40, 26 maj 2022

Mirka napisał(a)

Fajnie że żyją
Poobserwój pomyśl ona się ładnie ukorzenia i wysiewa. Właśnie znalazłam u siebie siewki.

O, no ti jak się wysiewa to szybciej uzbieram na ten żywopłocik jakby co. Na razie mi się podoba bo jest zielona a nie wściekle żółta
Margerytka40 18:48, 26 maj 2022

Nie mogłam się oprzeć

Wiolka5_7 18:49, 26 maj 2022

Ale pięknie!