Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Justyny

U Justyny

Martek 02:34, 25 paź 2011

No to brawo Tyna ja z cebulami w lesie ...;( Boję się nornic ,tego tu tyle ,że prawie po głowie chodzą jak się schylam Tak serio dziury świeże widzę to tym bardziej strach mnie nachodzi ,a druga prawda ,że nie wiem gdzie posadzę niektóre ...Pewnie u teściowej
tyna 14:05, 25 paź 2011

Gosia, mówisz - masz...

ta róża otwiera peletonik, dalej za nią będzie szpaler różany
tyna 14:09, 25 paź 2011

gardenarium napisał(a)
Tynka, pokaż namiociki w wątku o okrywaniu? Plisss

Danusiu, już niektualne, zdjęć tez nie było
Ale rolę swoją spełniały przez trzy dni....na razie nie ma przymrozków u mnie...
anula_wn 15:07, 25 paź 2011

tyna napisał(a)

Nie wiem jak to się stało że jeszcze u Ciebie nie byłam.Bardzo ładny masz ogród i sympatycze stworki Cie odwiedzają. Widzę że lubisz im robic zdjęcia tak jak ja .Pozdrawiam.

witaj
zdjęcia robię od dziecka, zaczęłam od poczciwego Zenita.....to były inne zdjęcia, z duszą.....
a fauna dla zdjęć równie piękna, co flora

Tynka, od zenita mówisz.... a ja bidna od smieny musiałam zaczynać.... ale masz rację , tamte zdjęcia, ich obróbka i niemożność poprawiania - to było coś !
nieustannie podziwiam Twoje foty!
tyna 20:29, 25 paź 2011

anula_wn napisał(a)

Tynka, od zenita mówisz.... a ja bidna od smieny musiałam zaczynać.... ale masz rację , tamte zdjęcia, ich obróbka i niemożność poprawiania - to było coś !
nieustannie podziwiam Twoje foty!

Anulka, Smienę też miałam, ale szybko padła
Ostatnie zdjęcie Zenitem strzeliłam synkowi, gdy miał 1,5 roku i stał na środku polnej drogi, w łanach zboża, na kliszy biało-czarnej.....masz pojęcie, jak to się ogląda????? .....chyba masz.....
.....Tym bardziej, że teraz jest nastolatkiem.....
shrekol 12:44, 26 paź 2011

A jak zowie się ta róża otwierająca szpaler??
tyna 14:45, 26 paź 2011

shrekol napisał(a)
A jak zowie się ta róża otwierająca szpaler??

Tip-Top, będzie jedyna, a potem jeszcze dwa gatunki przemieszane.....zapachowe, pewnie Pastella i Kosmos, ale być może życie zweryfikuje plany
Bogdzia 18:11, 26 paź 2011

tyna napisał(a)

Nie wiem jak to się stało że jeszcze u Ciebie nie byłam.Bardzo ładny masz ogród i sympatycze stworki Cie odwiedzają. Widzę że lubisz im robic zdjęcia tak jak ja .Pozdrawiam.

witaj
zdjęcia robię od dziecka, zaczęłam od poczciwego Zenita.....to były inne zdjęcia, z duszą.....
a fauna dla zdjęć równie piękna, co flora

Ja też zaczynałam jako dziecko.Pierwszy aparat to rosyjska Zorka, potem sama wywoływałam filmy i robiłam odbitki. I pierwsze filmy kręcone na taśmie 8mm. Fajne to było.Trochę mi żal tych czasów. Pozdrawiam.
Martek 18:55, 26 paź 2011

Mój ojciec utrwalał historię naszej rodziny zenitem.Potem fotografia zafascynowała mojego starszego brata i również jak czytam wyżej wywoływał sam zdjęcia .Na jego fotografiach były wszystkie piękniejsze koleżanki )) Dziś jak nas troje rodzeństwa każdy dzierży w dłoniach aparaty nie ma świąt bez fleszy ))
Raz się zdarzyło kiedy każdy był przekonany ,że ktoś aparat z pewnością weźmie
Martek 19:02, 26 paź 2011

Tyna zazdroszczę ci tych róż co masz i tych w planach ja ciągle nie mogę się zdecydować
Zmiany jakie widzę u ciebie są rzeczywiście przemyślane ,rabata pięknie komponuje się z linią domu ,a rozchodniki wyglądają na niej nie mniej szlachetnie od królowych kwiatów
Mam dwie odmiany rozchodnika i piękny bukiet trzeciego od ciebie.Wiem,że te niezwykłe rośliny zajmą i u mnie więcej miejsca na rabatach .