Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród

Mój ogród

Celina 19:10, 19 gru 2012

barbara_krajewska napisał(a)
Krokiety, zapiekanki...
Właśnie dzisiaj zapiekankę zrobiłam w warstwach: makaron, kapusta zasmażana z cebulką i pieprzem, grzyby, makaron

Zestaw który uwielbiam.
EPODLAS 21:52, 19 gru 2012

Na Ogrodowisku przeważnie się mówi, a ja dwa dni siedzę nad nowym programem do obrabiania zdjęć. To popularny Picasa 3. Jest trochę bardziej rozbudowany od tego co miałam do tej pory. Ale jakoś sobie poradziłam, tzn jeszcze nie do końca. Sama jestem ciekawa jak to wygląda, więc pokaże obrobione w tych programach.
Program Kodaka EasyShare.

Picasa 3

Kodak EasyShare

Picasa 3

Kodak EasyShare

Picasa 3

To tak poza tematami świątecznymi, które królują na Ogrodowisku. Ale coś świątecznego jednak napiszę. Odebrałam uwędzone szyneczki, boczuś i schabik. Pycha.
barbara_kraj... 23:03, 19 gru 2012

Bożenko, wyostrzasz zdjęcia, czy nie musisz? Też korzystam z Picasa.
EPODLAS 10:31, 20 gru 2012

barbara_krajewska napisał(a)
Bożenko, wyostrzasz zdjęcia, czy nie musisz? Też korzystam z Picasa.

Basiu, wostrzałam, w tamtym programie tej funkcji nie miałam. Ale jak zdjęcie jest marne, to nic nie da się zrobić. Ja jeszcze do końca tego programu nie rozgryzłam. Będę dalej próbować. Wiem, że najlepszy program do obróbki zdjęć jest Photo Shop, jego trzeba chyba kupić, nie wiem dokładnie.
Milka 12:51, 20 gru 2012

Bożenko, dużo sił w podwójnej pracy świątecznej
eliza3 17:45, 20 gru 2012

Widzę, że Twoje zdjęcia coraz piękniejsze, jesteś dobrą uczennicą Życzę Ci spokojnych Świąt i życzę, abyś rozwijała swoje pasje i te ogrodowe i te fotograficzne.
Celina 19:03, 20 gru 2012

Muszę koniecznie poczytać o tym programie. Tylko kiedy??
EPODLAS 20:53, 20 gru 2012

Elizo, będę dalej rozwijała swoje pasje, ogrodnicze też. Mam tyle planów, żeby chociaż w połowie się udało zrealizować.
Celinko, po świętach ci się uda. Ja zawsze sobie obiecuję, że nie dam się ponieść tej gorączce świątecznej, ale i tak zawsze wpadam w ten świąteczny wir. Dzisiaj kupiłam śledzie, moczą się, jutro będę robić.
monteverde 21:17, 20 gru 2012

Wpadasz tak jak każdy z nas ja dzisiaj kupiłam całego łososia na Gravlaxa i zamroziłam po 48 g. będę robiła fajne krokieciki, ja robię kwadratowe i na patelni przysmażam pozdrawiam
EPODLAS 21:39, 20 gru 2012

monteverde napisał(a)
Wpadasz tak jak każdy z nas ja dzisiaj kupiłam całego łososia na Gravlaxa i zamroziłam po 48 g. będę robiła fajne krokieciki, ja robię kwadratowe i na patelni przysmażam pozdrawiam

Na pewno będą pyszne twoje krokiety , łosoś to wspaniała ryba.

Irenko każdej z nas przydadzą się podwójne siły w tych przygotowaniach świątecznych. Gotowanie, smażenie, pieczenie.......uf