Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród

Mój ogród

EPODLAS 17:54, 05 lis 2013

Dziewczyny, jeszcze raz dziękuję. Dzisiaj pierwszy raz zmarzłam, poszłam z pieskiem na spacer i zmarzły mi ręce. Dotarło do mnie, że to już naprawdę koniec ciepła. Ale na działkę jadę, już bez nocowania. Mam nadzieję że przywita mnie kwitnąca chryzantema, którą dostałam od Ani an_tre.
malgocha1960 22:45, 06 lis 2013

Witaj Bożenko wieczorowo.Podziwiam cię,że o tej porze masz jeszcze chęci jechac na działkę,a jak mama reaguje na takie pózne wyjazdy?
mira 23:01, 06 lis 2013

Bożenko pozdrowienia i gratulacje spóźnione na 2 latka,
zdjęcia jesieni pooglądalam - rewelacyjne taką jesień lubię nawet jak jest zimno - masz piękną okolicę w swoim zasięgu więc fotkuj o różnych porach

pozdrawiam
EPODLAS 11:08, 07 lis 2013

malgocha1960 napisał(a)
Witaj Bożenko wieczorowo.Podziwiam cię,że o tej porze masz jeszcze chęci jechac na działkę,a jak mama reaguje na takie pózne wyjazdy?

Małgosiu, jedziemy tylko na sobotę, mama zostaje w domu. Sąsiadka będzie do niej zaglądała. Mama u mnie odżyła i czuje się znacznie lepiej.
Miro, ogrodnictwo, futrzaki i teraz fotografia to moje pasje. Moje fotki jeszcze nie są doskonałe, ale myślę że będzie coraz lepiej.

U nas pada, ale nie jest zimno. Deszczyk właściwie siąpi i myślę że to dobrze. Nie trzeba podlewać iglaków na zimę, są już chyba dobrze nawilżone.
boguslawa_ma... 07:17, 08 lis 2013

Życzę pogody na sobotę
EPODLAS 09:39, 08 lis 2013

boguslawa_madejska napisał(a)
Życzę pogody na sobotę

Bogusiu, nie ukrywam, że bardzo bym chciała żeby pogoda przynajmniej bezdeszczowa była, bo ciepło jest. Na działkę jadę, chyba żeby lało, zaraz wejdę w prognozę regionalną i sprawdzę co i jak.

Wszystkim życzę oby poczucie humoru nie opuszczało nas nawet w tak pochmurne dni.
Welka 20:54, 08 lis 2013

Bożenko, wieki mnie nie było i jaka cudny avatar mnie powitał
Życzę bezdeszczowej pogody w sobotę
Pozdrawiam
Debra 20:57, 08 lis 2013

No to miłej soboty na działce
EPODLAS 23:22, 08 lis 2013

Welka napisał(a)
Bożenko, wieki mnie nie było i jaka cudny avatar mnie powitał
Życzę bezdeszczowej pogody w sobotę
Pozdrawiam

Ewelinko, jak się cieszę że znowu z nami jesteś. Zaraz do ciebie wpadnę.

Debro mam nadzieję że pogoda nie okaże się taka deszczowa jak zapowiadają. Ale jak będzie rano padać - nie pojedziemy, dopiero w niedzielę.
EPODLAS 23:34, 08 lis 2013

I jeszcze jesienne liście wstawię, których jest coraz mniej na drzewach, a wkrótce nie będzie wcale. Ciekawa jestem czy coś jeszcze na mojej działce kwitnie? Pozdrówka dla wszystkich.