Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród

Mój ogród

EPODLAS 20:52, 11 sty 2014

Bogdzia napisał(a)
Napisałas że byłas w parku 30 stycznia, dobra ta data--bo w tym roku jeszcze nie było 30 stycznia.??? Zdjecia jak zwykle piekne.

Bogdziu, pomyliłam się, to było w ostatni dzień starego roku. Dobrze że zauważyłaś, zaraz poprawię.
an_tre 20:56, 11 sty 2014

Bożenko piękne fotki z działeczki masz rację, że wygląda to raczej na przedwiośnie niż zimę
pozdrawiam
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
eda 22:47, 11 sty 2014

Super jest czym oko pocieszyć i podumać pozdrówka zostawiam
bociek 13:18, 12 sty 2014

Bozenko, sciskam mocno. Krucabomba wieje
boguslawa_ma... 19:36, 12 sty 2014

Bożenko zaglądam i pozdrawiamPiękne zdjęcia ze spaceru
EPODLAS 23:37, 12 sty 2014

Dzisiaj było wyjątkowa paskudna pogoda. Jak to mówią psa by z domu nie wygonił. Spadło trochę śniegu, ale na pewno się nie utrzyma. Oglądałam wieczorem program na Domo + o ogrodach światach. Takie piękne ogrody pokazywali, że bardzo zatęskniłam do mojego skromnego ogródka. I zaraz zapisałam w kajeciku jakie zmiany planuję w tym roku. Och! czekam już za wiosną
AniaDS 22:00, 14 sty 2014

Och, te zmiany, ja też wciąż przerabiam i przerabiam ogródek i wciąż nie jestem zadowolona.
AgnieszkaBK 23:26, 14 sty 2014

Bożenko, dziękuję za życzenia i Tobie też życzę wszystkiego najlepszego w nowym roku Zdjęcia zimowe przepiękne Pozdrawiam
monteverde 23:39, 14 sty 2014

EPODLAS napisał(a)
Dzisiaj było wyjątkowa paskudna pogoda. Jak to mówią psa by z domu nie wygonił. Spadło trochę śniegu, ale na pewno się nie utrzyma. Oglądałam wieczorem program na Domo + o ogrodach światach. Takie piękne ogrody pokazywali, że bardzo zatęskniłam do mojego skromnego ogródka. I zaraz zapisałam w kajeciku jakie zmiany planuję w tym roku. Och! czekam już za wiosną

A u mnie ładnie ale pada śnieg, niedawno odśnieżałam chodnik i już nic nie widać pozdrawiam Bożenko, wszystkim nam do wiosny się cni
EPODLAS 23:45, 14 sty 2014

Jak miło wejść w swój wątek i zobaczyć, ze ktoś go odwiedza. U nas dalej brzydko. Zazdroszczę Ani monteverde, że u niej taka ładna zima.
Aniu DS, ogród ponoć nigdy nie jest skończony i tak jest na pewno. Ale fajnie jest coś poprawiać, planować, zmieniać. Ostatnio wyżywam się w domu. Taki mały remont był, parę rzeczy które dawno chciałam zmienić, wreszcie zrobiłam. Dalsze zmiany w domu będą jesienią. Za ogród biorę się od wiosny