Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród

Mój ogród

an_tre 16:20, 26 lis 2014

EPODLAS napisał(a)
Dzięki Aniu za pochwały, może i tak zrobię, musiałabym dać wydrukować, bo nie mam drukarki. Jutro zadzwonię.
To baw się jutro dobrze, rób fotki, a po zadzwoń, będę czekać
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
yolka 20:18, 30 lis 2014

Hej Bożenko, co nowego? zima na działkę pewnie zawitała? Pokazałam moje jezioro, zapraszam
EPODLAS 16:50, 02 gru 2014

Kochani, powaliło mnie mocne przeziębieniem ale już mi lepiej, więc jestem. Na działce byłam dwa tygodnie temu, robiliśmy ostatnie przygotowania do zimy. W domu przypomniałam sobie że nie okryłam dwóch powojników. Pojadę w następną niedzielę i okryję. Mam nadzieję że nie zmarzły.
Trawy jeszcze zdobiły ogród. I na tym chyba jest urok traw, że tak długo zdobią ogród.

Owoce berberysu, ptaki na pewno przez zimę objedzą i owoce trzmieliny

Pogoda wtedy była ładna, więc wzięłam aparat i chociaż blisko poszłam pstryknąć parę fotek.
W listopadzie też jest pięknie.

Mglisto i jesiennie nad jeziorem.

To miejsce jest piękne o każdej porze roku.

an_tre 17:10, 02 gru 2014

EPODLAS napisał(a)

jakie malownicze
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
yolka 18:27, 02 gru 2014

Pięknie i nostalgiczniie w twoim wątku, Nowy awatarek podoba się, ja tez swój zmieniłam i zmieniłam także nazwę wątku. Pozdrawiam i zdrówka życzę
eda 22:06, 02 gru 2014

Dobrze że już lepiej się czujesz Bożenko zdrówka posyłamy u nas też katary i kaszle taki urok pogody dziękujemy za pochwały i odwiedzinki buziaki zostawiamy
viva 22:17, 02 gru 2014

Bożenko, dech zapiera na takie piękne zdjęcia, nie cytuję żadnego, bo wszystkie nadzwyczajne, brak słów, by je opisać
Widzę, że masz je oznakowane, to bardzo dobrze. Och i ach .......ach
Jak mnie brakuje dobrego aparatu, może fotografować nauczyłabym się też
Zdrowia życzę, ja już chyba pożegnałam choróbska.
Agania 22:22, 02 gru 2014

Przepiękne jesienne obrazki, trawy masz imponujące i te ich kłosy, długo się trzymają, ja jeszcze nic nie okrywam, ale ja mam ogród na miejscu, podziwiam twoją miłość ogrodową, że ci się jeszcze chce na takie zimno wyjeżdżać
Cudowny ten bluszcz
Życzę ci pięknej pogody, nie mroźnej i słonecznej, szybko się pozbierałaś po chorobie, życzę ci zdrówka
EPODLAS 22:40, 02 gru 2014

Agania napisał(a)
Przepiękne jesienne obrazki, trawy masz imponujące i te ich kłosy, długo się trzymają, ja jeszcze nic nie okrywam, ale ja mam ogród na miejscu, podziwiam twoją miłość ogrodową, że ci się jeszcze chce na takie zimno wyjeżdżać
Cudowny ten bluszcz
Życzę ci pięknej pogody, nie mroźnej i słonecznej, szybko się pozbierałaś po chorobie, życzę ci zdrówka

Agato, na działkę pojadę nie w tę niedzielę ale następną. Muszę się do końca wykurować.
Lubię na działkę jeździć nawet zimą, chociaż na jeden dzień. Czekam na śnieg, bo jakoś na razie szaro buro wszędzie.
barbara_kraj... 01:06, 03 gru 2014

EPODLAS napisał(a)

W listopadzie też jest pięknie.

Mglisto i jesiennie nad jeziorem.

Bożenko, wybieram te dwie fotki, choć wszystkie chciałoby się zacytować.
Zdrówka życzę i pozdrawiam.