Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród

Mój ogród

monteverde 09:50, 04 gru 2014

EPODLAS napisał(a)

Bogusiu, całkowicie się z tobą zgadzam. Dowiedziałam się, że polną drogę, którą też już pokazywałam mają asfaltować. Z jednej strony dobrze, ale klimatu już nie będzie. No cóż mam nadzieję, że jednak urok tej okolicy nie do końca zginie.

A jeżeli chodzi o pytanie czy brałam udział w jakimś konkursie fotograficznym? Wysłałam fotki do konkursu Przyroda i architektura woj. kujawsko - pomorskiego. Moje cztery fotki przeszły i są w albumie. Byłam na uroczystości i album mam już w domu.
Mój M robił mi fotki na tej uroczystości i chyba mu ręce drżały bo wszystkie były poruszone. Jedno jedyne nadaje się z biedy do pokazania.

Bożenko zdjęcie super ale prosimy o zdjęcia które wybrano do albumu no i gratulacje
EPODLAS 10:16, 04 gru 2014

Dzięki dziewczyny za gratulacje. Mnie też, mała rzecz a cieszy. Zawsze jest przyjemnie jak ktoś doceni nasze prace. Te zdjęcia są obrabiane w Gimpie, teraz mam Lightrooma, którego się uczę, ale jest naprawdę dobry. Ale najważniejsza jest dobra fotografia, bo ze złej nic nie zrobimy.

Nie tylko ja z naszego forum, ale również Ania an_tre, ma swoje cztery fotki w albumie. Na pewno je pokaże w swoim wątku.
monteverde 10:25, 04 gru 2014

No pięknie wyszły nie dziwię się, że trafiły do albumu pozdrówka
ANIA 10:50, 04 gru 2014

Piękne zdjęcia cudownej okolicy. Gratuluję uznania i sukcesu.
yolka 10:58, 04 gru 2014

Piekne, przyjmij słowa uznania. Gratuluje wyróżnienia
Pszczelarnia 11:05, 04 gru 2014

.
Agania 13:16, 04 gru 2014

Bożenko gratuluję, jeszcze nie jeden laur czeka na ciebie, tylko jeszcze o tym nie wiesz
bogumila 19:42, 04 gru 2014

Czekałam z niecierpliwością na te fotki-wiedziałam o nich wcześniej-piękne.Pozdrawiam.
boguslawa_ma... 20:44, 07 gru 2014

EPODLAS napisał(a)

Bogusiu, całkowicie się z tobą zgadzam. Dowiedziałam się, że polną drogę, którą też już pokazywałam mają asfaltować. Z jednej strony dobrze, ale klimatu już nie będzie. No cóż mam nadzieję, że jednak urok tej okolicy nie do końca zginie.

A jeżeli chodzi o pytanie czy brałam udział w jakimś konkursie fotograficznym? Wysłałam fotki do konkursu Przyroda i architektura woj. kujawsko - pomorskiego. Moje cztery fotki przeszły i są w albumie. Byłam na uroczystości i album mam już w domu.
Mój M robił mi fotki na tej uroczystości i chyba mu ręce drżały bo wszystkie były poruszone. Jedno jedyne nadaje się z biedy do pokazania.

Bożenko gratulacje,ja tak czułam że coś jest na rzeczy i dlatego zapytałam,piękne zdjęcia,najbardziej podoba mi się fotka z krzyżem,
rzadko spotyka sie teraz takie widoki
EPODLAS 23:31, 07 gru 2014

Jeszcze raz dzięki za pochwały. Za tydzień jedziemy na działkę, chyba żeby pogoda nie pozwoliła. Tak zobaczymy, przynajmniej znowu będę prawie cały dzień na powietrzu. Te grudniowe krótkie dni, są naprawdę nużące. Dobrze że już niedługo święta. Nastrój świąteczny już jest, a potem wiadomo co dzień bliżej wiosny.