Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nasz mały raj na ziemi :)

Nasz mały raj na ziemi :)

popcorn 09:06, 19 sty 2012

Zajrzałam do Ciebie wreszcie. Piękne okolice I nie tak daleko od moich Rodziców z Oświęcimie!
Widoki masz nieziemskie! I plany rozległe Jak się wczytam o co dokładnie chodzi może coś podpowiem

pozdrawiam!
Karolina
siaaska 10:45, 19 sty 2012

kaisog1 napisał(a)
a to już zabawa kompletna

Teraz to zaszalałaś

Powiem Ci że zastanawiam się czy rzeczywiście tego kącika z ławeczką tak nie otworzyć od strony bramki wejściowej... W moim przypadku zrobił się taki tunel a u Ciebie teraz fajnie to wygląda
agniecha973 10:50, 19 sty 2012

Słuchajcie, na który rysunek nie popatrzę to mi się podoba. To chyba ten GP tak omamia.
siaaska 10:51, 19 sty 2012

laurowisnia napisał(a)
Wpadłam się przywitać i widzę, że w pięknej okolicy przyszło Ci mieszkać.
Życzę też udanych realizacji bo projekty się tu mnożą. Mi podobają się oba ostatnie projekty i myślę, że dużo zależy od rodzaju roślin, na które się ostatecznie zdecydujesz.

Witam Agatko w naszym skromnym ogródku
Okolicę sami sobie wybraliśmy Poszukiwania działki rozpoczęliśmy jeszcze przed ślubem... Dużo oglądaliśmy... Niektóre w opisie wyglądały rewelacyjnie, np. jedna z malowniczej okolicy, lasek, strumyczek, widok na jezioro ale jak przyjechaliśmy na miejsce to była tragedia... Działka na takim zboczu że z okien mielibyśmy widok na górę ziemi a nie na jezioro.... i słoneczko świeciło tam tylko do południa,,,, Ze strumyczkiem i laskiem była prawda Może i działka fajna ale po wielkich przeróbkach a na takie nie mieliśmy pieniędzy...
Ta spodobała się nam od pierwszego wejrzenia Od początku wiedzieliśmy że to będzie to
siaaska 10:53, 19 sty 2012

popcarol napisał(a)
Zajrzałam do Ciebie wreszcie. Piękne okolice I nie tak daleko od moich Rodziców z Oświęcimie!
Widoki masz nieziemskie! I plany rozległe Jak się wczytam o co dokładnie chodzi może coś podpowiem

pozdrawiam!
Karolina

Dawno Cię u mnie nie było Karolino Latasz gdzieś po wielkim świecie a tu potrzebuje Twojej pomocy
siaaska 10:54, 19 sty 2012

agniecha973 napisał(a)
Słuchajcie, na który rysunek nie popatrzę to mi się podoba. To chyba ten GP tak omamia.

Aga chyba przepadłyśmy z tymi projektami... I na co się w końcu zdecydować?
Muszę pokazać ten ostatni projekt Gosi Arkowi... Zobaczę co on na to...
laurowisnia 11:06, 19 sty 2012

Asiu my również rozglądaliśmy się za strumyczkiem i laskiem, ale w efekcie nic z tego nie wyszło, a teraz to już nawet zabudowują się nam ostatnie wolne przestrzenie. Nie sądziliśmy, że tak szybko to nastąpi.
siaaska 11:18, 19 sty 2012

laurowisnia napisał(a)
Asiu my również rozglądaliśmy się za strumyczkiem i laskiem, ale w efekcie nic z tego nie wyszło, a teraz to już nawet zabudowują się nam ostatnie wolne przestrzenie. Nie sądziliśmy, że tak szybko to nastąpi.

Domy budują się teraz w zastraszającym tempie... Jak kupowaliśmy działkę były tutaj pustki... Teraz już coraz więcej domów... Ale zanim będziemy mieli sąsiadów za płotem to wiele lat jeszcze upłynie....
anula_wn 16:20, 29 sty 2012

Asia, troszkę mnie nie było, a tu tyle się dzieje! tak kolorowo, że aż wiosnę poczułam gdyby nie te wcześniejsze ziomowe zdjęcia..... widzę, ze zanim wiosna nadejdzie będziesz miała zaplanowany cały ogród ! super
siaaska 18:48, 29 sty 2012

Oj Anula chciałabym żeby ten mój ogród już był taki dojrzały....
Kiedyś się doczekam a na razie zostało planować i cieszyć się dużymi roślinkami na zdjęciach...