Zajrzałam do Ciebie wreszcie. Piękne okolice I nie tak daleko od moich Rodziców z Oświęcimie!
Widoki masz nieziemskie! I plany rozległe Jak się wczytam o co dokładnie chodzi może coś podpowiem
Powiem Ci że zastanawiam się czy rzeczywiście tego kącika z ławeczką tak nie otworzyć od strony bramki wejściowej... W moim przypadku zrobił się taki tunel a u Ciebie teraz fajnie to wygląda
Witam Agatko w naszym skromnym ogródku
Okolicę sami sobie wybraliśmy Poszukiwania działki rozpoczęliśmy jeszcze przed ślubem... Dużo oglądaliśmy... Niektóre w opisie wyglądały rewelacyjnie, np. jedna z malowniczej okolicy, lasek, strumyczek, widok na jezioro ale jak przyjechaliśmy na miejsce to była tragedia... Działka na takim zboczu że z okien mielibyśmy widok na górę ziemi a nie na jezioro.... i słoneczko świeciło tam tylko do południa,,,, Ze strumyczkiem i laskiem była prawda Może i działka fajna ale po wielkich przeróbkach a na takie nie mieliśmy pieniędzy...
Ta spodobała się nam od pierwszego wejrzenia Od początku wiedzieliśmy że to będzie to
Asiu my również rozglądaliśmy się za strumyczkiem i laskiem, ale w efekcie nic z tego nie wyszło, a teraz to już nawet zabudowują się nam ostatnie wolne przestrzenie. Nie sądziliśmy, że tak szybko to nastąpi.
Domy budują się teraz w zastraszającym tempie... Jak kupowaliśmy działkę były tutaj pustki... Teraz już coraz więcej domów... Ale zanim będziemy mieli sąsiadów za płotem to wiele lat jeszcze upłynie....
Asia, troszkę mnie nie było, a tu tyle się dzieje! tak kolorowo, że aż wiosnę poczułam gdyby nie te wcześniejsze ziomowe zdjęcia..... widzę, ze zanim wiosna nadejdzie będziesz miała zaplanowany cały ogród ! super
Oj Anula chciałabym żeby ten mój ogród już był taki dojrzały....
Kiedyś się doczekam a na razie zostało planować i cieszyć się dużymi roślinkami na zdjęciach...