Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nasz mały raj na ziemi :)

Nasz mały raj na ziemi :)

Elfik 17:09, 18 sty 2012

siaaska napisał(a)
[Eluś świetnie sobie radzisz ze swoim ogródkiem, jedno ze zdjęć nawet sobie zapisałam,
Tak myślisz, Asiu? Hm..... Pewnie zdjęcie będzie nieaktualne, bo ja od lipca do jesieni rewolucję zrobiłam! A tak w ogóle, to rewolucję zrobiłam też w swoich katalogach pt. "Ogród" i stwierdziłam, że niewiele mam zdjęć godnych pokazania. Od wiosny będę się bardziej starać, jak bum cyk cyk!
siaaska 19:07, 18 sty 2012

Zobaczcie co udało się mi rozplanować Co o tym myślicie? Straszny chaos czy coś z tego będzie?
Tam gdzie jest głaz myśleliśmy o ciurkadełku... Ciekawa jestem Waszych opinii...

agniecha973 19:52, 18 sty 2012

Sielsko i kolorowo. Myślałaś już jakie gatunki posadzić, żeby było tak kolorowo przez większą część roku?
siaaska 20:22, 18 sty 2012

Wiosną będą tulipany, wiśnie na biało (nie było takiego drzewka żeby odpowiadało mi wielkością), rhododendrony i zastanawiam się czy te zawijaski dać z azalii czy z berberysów.

Latem będą hortensje

Jesienią ozdobą będą trawy, przebarwione listki wiśni.

Cały rok żurawki i żółta tojeść.

an_tre 20:32, 18 sty 2012

siaaska napisał(a)
Zobaczcie co udało się mi rozplanować Co o tym myślicie? Straszny chaos czy coś z tego będzie?
Tam gdzie jest głaz myśleliśmy o ciurkadełku... Ciekawa jestem Waszych opinii...

Asiu, jestem zielona w wirtualnym planowaniu, ale to co przedstawiłaś wygląda ciekawie i na rabacie będzie się ładnie prezentować
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
siaaska 20:37, 18 sty 2012

Dziękuję Aniu Cieszę się że Ci się podoba...

Zastanawiam się tylko czy nie za dużo tu tego wszystkiego...
Wieloszka 20:37, 18 sty 2012

Asiu, projekcik bardzo mi się podoba Jedyne co bym poprawiła, to osłonięcie ławeczki - brakuje mi od strony frontowwego płotu czegoś lepiej osłaniającego. Chyba, że ta droga jest bardzo mało uczęszczana i nie potrzebujesz takiej wysłony?
EPODLAS 20:40, 18 sty 2012

Ja też się nie znam na wirtualnym planowaniu, ale wygląda to ciekawie. Mnie podoba się pomysł z ciurkadełkiem. A te kuleczki koło głazu, to bukszpan?
siaaska 20:43, 18 sty 2012

Aga mąż mi właśnie wspomniał o zasłonięciu się od drogi ale tak naprawdę to chyba nie ma sensu...
Droga jak na razie mało uczęszczana... Czasami ktoś spaceruje i zagląda do ogródka z ciekawości
Ogrodzenie jest tymczasowe więc też troszkę więcej chyba zasłoni... Chociaż też ma być drewniane...
an_tre 20:53, 18 sty 2012

siaaska napisał(a)
Dziękuję Aniu Cieszę się że Ci się podoba...

Zastanawiam się tylko czy nie za dużo tu tego wszystkiego...
Jak to wszystko się rozrośnie będziesz piękny kwietny kobierzec nie będziesz miała problemu z pieleniem
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies