Sylwia tylko zastanawiam się nad wrzoścami... Na rabacie przy studni już będą więc może tutaj coś innego....
Myślę że te funkie będą chyba fajne... a obrzeże może z jakiejś trawki?
Te cisy troszkę będą kosztować ale jakoś pomalutku chyba się uda...
Cisy Hilli w zeszłym sezonie kupowałam po 15 zł -20cm sadzonki ..... wystarczy parę sztuk . Regularnie strzyżone będą się zagęszczać.......
Jeśli będą kulki z bukszpanu to fajnie wyglądałyby w pierzynce wrzościowej (jak dla mnie) ale równie dobrze będzie w oprawie funki .....
Jeśli będą kulki z trzmieliny to mogłyby być podsadzone runianką .......
Ja bym nie dawała trawek , może ktoś inny podsunie jeszcze coś fajnego .... To jest niewielki kawłeczek rabaty , tak przynajmniej wydaje się na zdjęciu
Wydaje mi się Sebek , że przed wejściem do domu to fajniejsza byłaby inna forma niż trawa ..... od tak mi się wydaje
Pomyślałam sobie Asiek jeszcze nad żurawkami , ponieważ ładnie prezentują się i z bukszpanem i z trzmieliną (kulki) . W zimie , również wnoszą jakiś element dekoracyjny , dopóki śniegiem nie sypnie..... Polecam z czerwonych Obsidian oraz z żółtych w półcień Citronellę w bardziej nasłonecznione Lime Marmalade ale nie wiem czy lubisz ....
Sebek te trawki bardzo się mi podobają i pewnie gdzieś znajdą swoje miejsce
Jeśli chodzi o cisa to najpierw zobaczę w okolicznych szkółkach a jak nie to wtedy zobaczymy na necie...