Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nasz mały raj na ziemi :)

Nasz mały raj na ziemi :)

siaaska 16:32, 30 kwi 2012

Postanowiliśmy zabrać roślinki na których nam zależy i czujemy do nich jakiś sentyment... Jak np. pierwsze drzewko zasadzone na działce... . Zrobimy to jednak dopiero jak znajdzie się kupiec na domek... Z roślinkami wygląda dużo ładniej i przytulniej.
Milka 16:34, 30 kwi 2012

Słuszna decyzja biznesowa
siaaska 17:34, 30 kwi 2012

Może nie ma ich za dużo ale tworzą już taki fajny klimat , mam nadzieję że nie tylko dla nas
Oczywiście ławeczka i mostek też jedzie z nami...
anula_wn 21:59, 30 kwi 2012

Asiu, widzę, że pomału szykujesz się do zmian uprzedź kupców , ze zabierzesz część roślin - i weź to co Wam się podoba, lub do czego macie sentyment , jak piszesz
siaaska 00:41, 01 maj 2012

Aniu bardzo ciężko się przestawić... ale tak będzie jednak lepiej.... Najgorsze jest to że jeszcze jesteśmy tutaj i strasznie się rozczulam patrząc na to wszystko na każdym kroku jakieś wspomnienia... a i robić przy tym się już nie chce

Oczywiście że uprzedzimy kupujących.... Szkoda tylko kopać wcześniej bo wtedy wokół domu zrobi się pusto.
monteverde 01:21, 01 maj 2012

siaaska napisał(a)
Mam nadzieję że wszystko pójdzie w dobrym kierunku... U moich Rodziców mamy piętro i poddasze do swojej dyspozycji... i co najważniejsze mają ogród.... Tylko to już nie będzie tylko nasze..... I jeszcze musimy tam znaleźć prace... Do bloku za żadne skarby nie pójdziemy.... Za bardzo kochamy prace w ogrodzie... Możliwość wyjścia na zewnątrz kiedy tylko się zamarzy.... Kawka na świeżym powietrzu...

Asiu wszystko pospłacacie i postawicie nowy domek, może jeszcze fajniejszyjesteście jeszcze młodzi, dzieci małe, będzie dobrze i decyzja Wasza jest słuszna, ale żal serce ściska.... rozumiem
anula_wn 07:14, 01 maj 2012

Asia, wiem, że ciężko....ale patrz do przodu, nie za siebie !
roślinki wykopiesz jak już będzie domek sprzedany, zabierzesz wspomnienia , a wszystko co najlepsze przed Wami!!!
siaaska 17:48, 01 maj 2012

monteverde napisał(a)

Mam nadzieję że wszystko pójdzie w dobrym kierunku... U moich Rodziców mamy piętro i poddasze do swojej dyspozycji... i co najważniejsze mają ogród.... Tylko to już nie będzie tylko nasze..... I jeszcze musimy tam znaleźć prace... Do bloku za żadne skarby nie pójdziemy.... Za bardzo kochamy prace w ogrodzie... Możliwość wyjścia na zewnątrz kiedy tylko się zamarzy.... Kawka na świeżym powietrzu...

Asiu wszystko pospłacacie i postawicie nowy domek, może jeszcze fajniejszyjesteście jeszcze młodzi, dzieci małe, będzie dobrze i decyzja Wasza jest słuszna, ale żal serce ściska.... rozumiem

Nowego domku to już nie mamy sił budować... ale wykończymy sobie u Rodziców mieszkanko na poddaszu i zaadoptujemy duży strych... Trochę pracy nas czeka ale spełnimy kolejne swoje marzenia o mieszkaniu na poddaszu Nad ogrodem też pewnie przejmiemy kontrolę

siaaska 17:56, 01 maj 2012

anula_wn napisał(a)
Asia, wiem, że ciężko....ale patrz do przodu, nie za siebie !
roślinki wykopiesz jak już będzie domek sprzedany, zabierzesz wspomnienia , a wszystko co najlepsze przed Wami!!!

Anula dziekuję za dobre słowo. Buziak wielki dla Ciebie za to że mnie wspierasz :****
Powiedz mi Ty jesteś architektem wnętrz?
Sebek 19:33, 01 maj 2012

Tak - Ania jest architektem