Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nasz mały raj na ziemi :)

Nasz mały raj na ziemi :)

siaaska 22:43, 25 maj 2012

noemi napisał(a)
Asiu wpadłam zobaczyć co u Ciebie ... śliczne fotki robisz ... niestety przymrozek też nie był łaskawy dla Ciebie ... za to jest pięknie i kolorowo u Ciebie trawka ładnie się pozbierała po zimie... moja w tym toku coś słaba , mimo nawozu ... ale może się jeszcze rozkręci

pozdrawiam !!!

Madzia dzięki za odwiedzinki Oj u nas przymrozek dał nieźle popalić... ale to było pewnie... Mieszkamy na takim wygwizdowie...
siaaska 22:50, 25 maj 2012

Dzisiejszy dzień pomimo iż był strasznie wietrzny i troszkę zimny spędziliśmy prawie cały na zewnątrz... Słoneczko nawet nam od czasu d czasu przyświecało.... Ja poplewiłam troszkę warzywniak... a Arek skosił trawnik... Reszta dnia to zabawy z dzieciakami

Zrobiłam też kilka zdjęć ogrodu....

Floksowa podusia już prawie przekwitła... teraz zastąpiła ją śnieżnobiała rogownica... Uwielbiam ją

Fajnie kontrastuje z ciemną dąbrówką która też pięknie kwitnie...

siaaska 22:55, 25 maj 2012

Ubiorek zmienia kolor na różowy

Berberys Admiration nabiera swoich jaskrawych kolorków...

Rojniki szaleją

jotka 22:58, 25 maj 2012

Asiu, ten bez to na pewno na szczęście Tego życzę Rogownica śliczna jest jak kwitnie, ale ja swoja musze troche ograniczać, bo bardzo ekspansywna szczególnie koło róż i boję sie, że je zadusi ...

Zdjęcia wszystkie fantastyczne
siaaska 22:59, 25 maj 2012

Świeże przyrosty na tui aurea nana, na świerku białym i hakuro wciąż zachwycają

siaaska 23:04, 25 maj 2012

jotka napisał(a)
Asiu, ten bez to na pewno na szczęście Tego życzę Rogownica śliczna jest jak kwitnie, ale ja swoja musze troche ograniczać, bo bardzo ekspansywna szczególnie koło róż i boję sie, że je zadusi ...

Zdjęcia wszystkie fantastyczne

Jolu fajnie że mnie odwiedziłaś Moja też szybko się rozrosła. Przywiozłam małą sadzoneczkę w zeszłym roku od Mamy a teraz opanowała prawie pół skalniaka
siaaska 23:12, 25 maj 2012

Kwitną orliki

Gożdziki białe

Skalnica też się nie poddaje... Dalej cieszy nasze oczy...

Nawet nie myślałam że tak będą mnie cieszyć kwiaty szczypiorku Mogłyby zdobić rabatkę

W tle oczywiście moje kochane rozrabiaki.... dzisiaj wpadli na wspaniały pomysł... nie straszne im żadne ogrodzenie

siaaska 23:16, 25 maj 2012

Nowo zakupione ziołowe donice wreszcie się zapełniły... Mamy świeżą bazylię, szczypiorek i pietruszkę... Szkoda że nie ma jeszcze czwartej bo z warzywniaka wzięłam młode sadzonki koperku...

W salonie cieszą imieninowe herbaciane róże Już nie mogę się doczekać kiedy będę miała swoje w ogrodzie...

Elfik 23:19, 25 maj 2012

Asia, dawno u Ciebie nie byłam, wybacz, mało bywam i tylko raczej oglądactwo uprawiam. Ale dziś złapałaś mnie na lep - dzieciaki-słodziaki... Ty pokazujesz szczypiorek, a ja się gapię na dzieciaki w tle... Avatarek zmień, bo rosną jak na drożdżach Pozdrawiam!
siaaska 23:39, 25 maj 2012

Elfik napisał(a)
Asia, dawno u Ciebie nie byłam, wybacz, mało bywam i tylko raczej oglądactwo uprawiam. Ale dziś złapałaś mnie na lep - dzieciaki-słodziaki... Ty pokazujesz szczypiorek, a ja się gapię na dzieciaki w tle... Avatarek zmień, bo rosną jak na drożdżach Pozdrawiam!

Elu nie ma się co tłumaczyć Ja też już nie panuje nad wątkami... Tyle nowych powstało i zdarza się tak że tylko przeglądam zdjęcia na szybko...
Dzieciaki rosną jak szalone i coraz bardziej rozrabiają Czas leci i nie mamy na to żadnego wpływu...

Obiecuję że poszukam nowego zdjęcia do avatarka