Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nasz mały raj na ziemi :)

Nasz mały raj na ziemi :)

hanka_andrus 15:12, 03 lip 2012

Asiu,jakakolwiek decyzja przez Was podjęta,to będzie ZAWSZE waszą decyzją!
Dobrze ,że zostajecie.Trzymam kciuki za powodzenie.Wiadomo,powrót mamy do pracy łatwy dla rodziny nie jest.Ale .....dacie radę! Buziaczki!
siaaska 19:59, 03 lip 2012

reni napisał(a)
pięknie!

Reniu witaj w moim ogródku Podziwiałam Twój Kształtem działka przypomina nasz, tylko Twój już zagospodarowany a u nas pustki...
kaisog1 20:17, 03 lip 2012

Zdjęcia cudne, dzieciaczki przeurocze
I decyzja - zostajecie?
Bogdzia 20:25, 03 lip 2012

Alez śliczne te twoje dzieciaki. Nie byłam u Ciebie dluższy czas i nie wiem dlaczego zastanawialiście sie czy zostac. Oczywiście ze zostac bo tu wszystko jest dziełem waszych rąk i serc i dzieci są szczęśliwe. Pójdziesz do pracy i wszystko się pomału ułoży , Powodzenia.
siaaska 21:22, 03 lip 2012

hanka_andrus napisał(a)
Asiu,jakakolwiek decyzja przez Was podjęta,to będzie ZAWSZE waszą decyzją!
Dobrze ,że zostajecie.Trzymam kciuki za powodzenie.Wiadomo,powrót mamy do pracy łatwy dla rodziny nie jest.Ale .....dacie radę! Buziaczki!

Haniu nawet nie wiesz jak się nam humory poprawiły Od razu dostaliśmy nowych sił i energii do działania.
Powrót mamy do pracy nie był możliwy bo nie miał się kto zająć dziećmi... Kuby do przedszkola nam nie przyjęli a na prywatne niestety nas nie stać, Natalcią nie miał się kto zająć bo Teściowa "schorowana" ... ale jakoś udało się ją przekonać i zresztą nie będzie miała wyjścia jak jej podrzucę dzieciaki
siaaska 21:25, 03 lip 2012

kaisog1 napisał(a)
Zdjęcia cudne, dzieciaczki przeurocze
I decyzja - zostajecie?

Gosia zostajemy Tu jest całe nasze życie... Nasz mały raj na ziemi Nie oddamy go tak łatwo.... Jakoś trzeba będzie przecierpieć jeszcze kilka lat.... ale mam nadzieję że po czterdziestce będzie już po wszystkim.... Kredyt spłacony.... dzieci częściowo odchowane
siaaska 21:31, 03 lip 2012

Bogdzia napisał(a)
Alez śliczne te twoje dzieciaki. Nie byłam u Ciebie dluższy czas i nie wiem dlaczego zastanawialiście sie czy zostac. Oczywiście ze zostac bo tu wszystko jest dziełem waszych rąk i serc i dzieci są szczęśliwe. Pójdziesz do pracy i wszystko się pomału ułoży , Powodzenia.

Bogdziu dzieciaki to straszne łobuziaki... Mam nadzieję że z tego wyrosną w końcu....

Chcieliśmy sprzedać domek żeby spłacić kredyt i zacząć nowe życie u moich Rodziców, z jeszcze dużą kwotą w kieszeni.... Tu gdzie mieszkamy nie mamy nikogo bliskiego kto mółby chociaż przypilnować nam dzieci ale całe szczęście zrezygnowaliśmy z tego pomysłu... Będzie pewnie ciężko ale damy radę
Wierzę w to bardzo mocno

Dziękuję że jesteście z nami
andziulka 23:12, 04 lip 2012

Asiu, pospacerowałam w Twoim ogrodzie i stwierdzam, że to prawdziwy raj na ziemi.Przepiękna okolica, ogród z roku na rok co raz piękniejszy, cudowne dzieci, śliczny mały domek, piesek ... Dacie radę, spoko Wolność Tomku w swoim domku Mieszkanie z rodzicami nie jest najlepszym wyjściem. Ja to kiedyś przeszłam Teraz spełniło się moje marzenie. Własny domek, to marzenie wielu ludzi, a Ty chciałaś z tego zrezygnować???? Dobrze, że podjęłaś właściwą decyzję. Wiem, że na pewno nie będziesz żałować. Głowa do góry Asiu!!!!
siaaska 12:12, 10 lip 2012

andziulka napisał(a)
Asiu, pospacerowałam w Twoim ogrodzie i stwierdzam, że to prawdziwy raj na ziemi.Przepiękna okolica, ogród z roku na rok co raz piękniejszy, cudowne dzieci, śliczny mały domek, piesek ... Dacie radę, spoko Wolność Tomku w swoim domku Mieszkanie z rodzicami nie jest najlepszym wyjściem. Ja to kiedyś przeszłam Teraz spełniło się moje marzenie. Własny domek, to marzenie wielu ludzi, a Ty chciałaś z tego zrezygnować???? Dobrze, że podjęłaś właściwą decyzję. Wiem, że na pewno nie będziesz żałować. Głowa do góry Asiu!!!!

Andziulka dziękuję za odwiedzinki i słowa które dodają skrzydeł Damy radę
siaaska 14:25, 12 lip 2012

W naszym ogrodzie pojwiły się nowe elementy architektury drewnanej
Nie mogło być inaczej... Wszystko powstało z materiałów pozostałych po budowie

Pergola ze stempli.... Teren został troszkę wyrównany stąd ta ziemia. Trawka już posiana...

Clematis przesadzony z przedogródka już pnie się do góry

Wokół domu w postaci obwódki będzie niewysoki murek wysypany żwirkiem. Stąd te wyższe studzienki na rogu domku.