Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nasz mały raj na ziemi :)

Nasz mały raj na ziemi :)

mira68 07:05, 11 cze 2012

Asiu dziękuję za wizytę w Twoim ogrodzie byłam już jakiś czas temu ślicznie a dzieciaki sama radość
betysia 06:41, 26 cze 2012

Przybiegam sie przywitac i podziekowac ...
takie slowa, opinie sa niezmiernie mile i cieple, za co z calego serduszka dziekuje!!!!
Obiecuje ze wroce w krotce i nadrobie wszystko a tym czasem z samego ranka zycze cudownego dnia...!!!!!
Sciskam Beata
siaaska 13:29, 03 lip 2012

mira68 napisał(a)
Asiu dziękuję za wizytę w Twoim ogrodzie byłam już jakiś czas temu ślicznie a dzieciaki sama radość

Mira dziękuję za odwiedzinki
Dzieciaki nieźle dają w kość... Powiem tylko że ciężko przy nich zająć się ogrodem... Im trzeba poświęcić większość czasu.... ale jak podrosną to może w końcu będziemy poświęcać ogrodowi tyle czasu aby wyglądał jak z naszych marzeń...
siaaska 13:40, 03 lip 2012

betysia napisał(a)
Przybiegam sie przywitac i podziekowac ...
takie slowa, opinie sa niezmiernie mile i cieple, za co z calego serduszka dziekuje!!!!
Obiecuje ze wroce w krotce i nadrobie wszystko a tym czasem z samego ranka zycze cudownego dnia...!!!!!
Sciskam Beata

Betysia witaj Cieszę się że do mnie zaglądnęłaś i zapraszam znowu
Wzajemnie miłego popołudnia
anula_wn 13:49, 03 lip 2012

siaaska napisał(a)
Nowo zakupione ziołowe donice wreszcie się zapełniły... Mamy świeżą bazylię, szczypiorek i pietruszkę... Szkoda że nie ma jeszcze czwartej bo z warzywniaka wzięłam młode sadzonki koperku...

ślicznie to Asiu wygląda ! i smakuje zdrówko na parapecie !
pozdrawiam ciepło!
siaaska 13:52, 03 lip 2012

Coś tutaj straszna cisza... Nie pisałam nic od maja chociaż do Waszych ogrodów zaglądam... Do niektórych cichaczem a w niektórych zostawiam swój ślad
Czerwiec nie był dla nas lekkim miesiącem dał nam wiele do myślenia... Nie było lekko podjąć taką decyzję ale postanowiliśmy jednak zostać w naszym małym raju.... Szkoda nam tego wszystkiego, włożyliśmy tutaj całych siebie... Wybraliśmy sobie działkę.... Projekt domku.... Plany ogrodu przez nas wymyślone (oczywiście z Waszą pomocą ) już też są i chociaż idzie nam to bardzo wolno ze względu na finanse to staramy się aby wyglądał chociaż przyzwoicie... Wierzę że damy radę i kiedyś przyjdą lepsze dla nas dni.....

Pozdrawiam Was wszystkich serdecznie i załączam kilka fotek w wielkim zbliżeniu z czerwcowego ogrodu...

popcorn 13:53, 03 lip 2012

Witaj Asiu, co u Ciebie? Jak remont/budowa??
Cudne zdjęcia! Piękny powojnik! A jakie doniczki z ziołami!
pozdrawiam!
Karolina
Milka 13:55, 03 lip 2012

Piękne foty, a ten goździk biało-bordowy..niesamowity!
anula_wn 13:55, 03 lip 2012

Asiu, co za wspaniała wiadomoś !!!! na pewno wszystko się ułoży, zobaczysz a tu macie już częśc zrobioną, więc dalej to już z górki będzie dobrze, trzymam kciuki i gratuluję decyzji (wierzę, że mogła byc trudna)
siaaska 13:56, 03 lip 2012