Hmmm... Nie bardzo rozumiem co masz na myśli... Budowę zakończyliśmy już rok temu.... teraz wykańczaliśmy górę ale chyba nic nie wspominałam o tym tutaj... Pewnie pomyliłaś mnie z kimś tyle jest teraz już wątków że nie trudno o pomyłkę
Powojnik zmienił już miejsce... Mam nadzieję że przesadzanie teraz mu nie zaszkodzi.... obkopaliśmy go bardzo szeroko... Myślę że nowe miejsce spodoba się mu o wiele bardziej Już niedługo Wam pokażę
Irenko dziękuję Ten z bordowym środkiem podkradłam cioci i jeszcze jest malutki ale myślę że szybko się rozrośnie i w przyszłym roku będzie miał zdecydowanie więcej kwiatów
Anula dziękuję za dobre słowo Trzymaj kciuki mocno Góra co prawda jeszcze narazie w płytach gipsowych ale teraz to już rzeczywiście z górki.... Od sierpnia chcę wrócić do pracy... Damy radę
Świeżą zieleninkę cały czas mam pod ręką podczas gotowania Przydałby się jeszcze jeden taki komplet donic na kolejne ziółka
Piękne foty, a ten goździk biało-bordowy..niesamowity!
Irenko dziękuję Ten z bordowym środkiem podkradłam cioci i jeszcze jest malutki ale myślę że szybko się rozrośnie i w przyszłym roku będzie miał zdecydowanie więcej kwiatów
cudny, nie widziałam takiego, a lilie też piękne i zdjęcia bardzo artystyczne
To goździk kropkowany Jak tylko się rozrośnie nie ma problemu żeby Ci wysłać Teraz ma zaledwie cztery łodyżki
Lilie koniecznie chcę u siebie ale chyba nie w tym kolorze.... Chociaż zanim je kupię to pewnie jeszcze się mi zmieni
Cieszę się że fotki się podobają Dziękuję Ogród nie jest jeszcze dojrzały więc te miniaturki roślin jakie mam staram się pokazać jak najlepiej.... Muszę się zniżyć do ich poziomu inaczej nie byłoby ich widać