Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje małe, zielone miejsce na ziemi...

Moje małe, zielone miejsce na ziemi...

Judith 10:08, 03 wrz 2026

Zdjęcia ogródkowe przepiękne i te górskie również .
Podobnie jak Marta zwróciłam uwagę na brak ludzi po słowackiej stronie, coś wspaniałego! Mój dzieć był tydzień w polskich Tatrach i mówił, że tłumy straszliwe na wszystkich szlakach.
TAR 11:32, 03 wrz 2026

Fajnie Asiu, ze powoli do nas wracasz. Zdjecia mnie zachwycily. A twoj ogrodeczek nadal energetyczny. Obie lubimy róż
Wafel 13:26, 03 wrz 2026

Lidka, pęcherznice takie niekłopotliwe - nie chorują, nie lubią ich robale, tylko ciąć co przeszkadza i się cieszyć
Róże jeszcze młodziutkie, ale już widzę, które mają więcej wigoru. Chciałabym, aby Aquarell była mocną różą, bo jak na razie kwiatki średnio sobie radzą z wysoką temperaturą, listki teraz trochę złapały plamistość, ale pod koniec sezonu wybaczam. Miło, że zdjęcia się podobają
Wafel 13:36, 03 wrz 2026

Ewa, dziękuję ❤️ Lubię góry, ale niezawalone ludźmi szlaki, dlatego częściej jestem w Słowacji. Austria w planach od dwóch lat, ale jakoś nie mogę się zebrać, żeby jakiś plan wycieczki stworzyć. W tym roku sytuacja wakacyjna była ciężka, w Tatry to jakoś bez wielkiego planu i na luzie można jechać. Klepniesz nocleg, w ciągu 9 godzin jesteś na miejscu i dogadasz się z każdym "prawie po swojemu" Także o Austrii chętnie tobą porozmawiam
Liczę, że drugi rok z różami będzie lepszy, wzmocnią się, rozrosną i mnie polubią
Wafel 13:40, 03 wrz 2026

Judit, Marta po słowackiej stronie zdecydowanie spokojniej, choć też są bardziej i mnie popularne szlaki wiadomo. Słowacja ma jednak większą część Tatr i gdzieś na szlaku towarzystwo się bardziej rozprasza Za to niedźwiedzia łatwiej spotkać w tej ciszy, dużo turystów chodzi z dzwoneczkami przy plecaku...

Miło, że zdjęcia się podobają, dziękuję
Wafel 13:52, 03 wrz 2026

TAR napisał(a)
Fajnie Asiu, ze powoli do nas wracasz. Zdjecia mnie zachwycily. A twoj ogrodeczek nadal energetyczny. Obie lubimy róż

Ania miło mi

Róż i fiolet ❤️ a ten pomarańczowy to od roku, coś mi się poprzestawiało Ale jest energetycznie jak piszesz i to mi pasuje
Wafel 14:25, 03 wrz 2026

Miejska rabata w Gdańsku, prawda że urocza?

Wafel 14:27, 03 wrz 2026

Joku 18:17, 03 wrz 2026

Bardzo nastrojowy twój ogródek w wieczornym wydaniu. A róże dobrze się u ciebie czują, widać od razu.
Wafel 20:16, 03 wrz 2026

Jolu, oby im się u mnie podobało

Tak, wieczorem miło posiedzieć w takim ogródku, tylko jakoś w tym roku niewiele było naprawdę ciepłych, spokojnych wieczorów, chyba że mi umknęły...