Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Gosi

Ogródek Gosi

Margo2 11:57, 24 cze 2024

Kilku zdjęć nie mogę niestety na razie pokazać, bo otwarcie zakątka różanego, którego autorem jest Łukasz Rojewski nastąpi dopiero po 13 lipca. Teraz jest jeszcze niedostępny dla zwiedzających.
Trzeba zostawić sobie kilka godzin na zwiedzanie tego ogrodu. Ja byłam 3 godziny i nie zobaczyłam wszystkiego dokładnie
Joku 18:04, 24 cze 2024

W Afloparku byłam, zrobił na mnie olbrzymie wrażenie i bardzo mi się spodobał. Fajne są te wasze spotkania.
Kasya 18:21, 24 cze 2024

Ale fajne wycieczki !
Więcej fotek poproszę
Margo2 22:53, 24 cze 2024

Jolu, dla mnie to najpiękniejszy ogród pokazowy. Jest tyle miejsc do zwiedzania.

Kasya, niestety to wszystkie fotki. Nie umiem robić zdjęć telefonem, a w dodatku jest tyle do oglądania, że zapominam często o zdjęciach.
Ale fakt wycieczki są super
olciamanolcia 08:03, 26 cze 2024

Gosia dziękuję za zdjęcie dzwonka- chyba byłam u Ciebie i byłam pewna,że o niego pytałam ale nie widze wpisu
Ale busz masz Póże śliczne, irysy i naparstnice
Moje nie wyrosły niestety ale mam sadzonki-zobaczymy
Te Twoje rosna w cieniu ?
Margo2 08:44, 26 cze 2024

Rozmawiałyśmy o dzwonku w Twoim wątku, jak pokazałaś bukiet w wazonie.
Naparstnice bardzo dobrze radzą sobie w cieniu. Mam je w różnych miejscach.
Busz faktycznie na rabatach. Czasem mnie to meczy. Chciałabym bardziej uporządkowany ogród.
Ale z drugiej strony jak wyjdę na ogród i jest tyle kwiecia to jestem zadowolona.
I dogódź tu człowiekowi
LIDKA 09:19, 26 cze 2024

Gosia busz masz przepiękny o jakim inni marzą. Np ja.

Kwiatków tyle pięknych że nie wiadomo gdzie oczy skierować.

Ogrodnik to się czasem przyczepi do jednej rzeczy i chodzi niezadowolony. Normalnie never ending story ogrodnicze.
Tu chyba kazdy to czasem ma

Jaki jest układ ogrodu?
Dom masz na środku działki a ogród za domem czy jak?

Widze ścieżki , kawałek schodów ale moja orientacja w terenie kiepska jest.
Anda 09:23, 26 cze 2024

Mnie busz akurat bardzo odpowiada Wygląda naturalnie, nie mam tego pędu do pielenia pustych miejsc między bylinami siedząc gdzieś w ogrodzie

Aflopark jest w Łodzi, tak?

Czy pan Rojewski mówił coś o rozprowadzaniu swoich róż w Europie? Bo u naszych producentow od których bierzemy róże nie ma ani jednej Czy on tak wszystkich oprowadza, czy byliście umówione? I tak samo u Ciepluchy - miałyście umówione spotkanie?

Świetne te wycieczki Oby więcej takich

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
olciamanolcia 11:03, 26 cze 2024

Gosza pokaż krwawnice
olciamanolcia 11:06, 26 cze 2024

Anda napisał(a)
Mnie busz akurat bardzo odpowiada Wygląda naturalnie, nie mam tego pędu do pielenia pustych miejsc między bylinami siedząc gdzieś w ogrodzie

To prawda- nawet mi się nie chce wchodzić w ten busz a jak już wyrośnie werbeną to nawet nie ma jak tam wejść