Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowa działka, nowe wyzwania, nowi my ;)

Nowa działka, nowe wyzwania, nowi my ;)

Kontonaogrod 21:07, 13 wrz 2025

Cieszę się

Nie mam wielkiego doświadczenia w urządzaniu i wyposażaniu wnętrz. Rzeczy które mi się podobają niekoniecznie muszą dobrze wyglądać razem. Ale biel beże i szarości powinny grać. Potem kwiatki dojdą więc zielonego też ciut będzie. A potem będziemy tam mieszkać i niespecjalnie zwracać uwagę
Agatorek 22:40, 13 wrz 2025

Najważniejsze jest, żeby się podobało właśnie Tobie. I innym domownikom .
A czy do siebie to „pasuje”, to już sprawa drugorzędna.

Pamiętam przy poprzedniej budowie, jak gdzieś na forum muratora (nie miałam swojego tematu, ale to było na jakimś wątku tematycznym) napisałam, że do ciemnoszarej podłogi (płytki drewnopodobne, taka trochę mozaika) będę miała kominek obłożony czerwoną „postarzaną” cegłą (nie prawdziwą, tylko takimi płytkami).
No i się zaczęło . Ale jak to? Bo do takiego kominka to TYLKO drewniana podłoga. A do takiej podłogi, jaką planuje, to bardziej by pasował nowoczesny kominek .
Odpisałam tylko, że dziękuję za odpowiedzi, ale w sumie to nie pytałam o rady, a będę miała tak, jak zaplanowałam .