Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowa działka, nowe wyzwania, nowi my ;)

Nowa działka, nowe wyzwania, nowi my ;)

Juzia 17:32, 15 wrz 2025

Kontonaogrod napisał(a)
Haha dzięki Dziewczyny

Juzia to najtańszy trawertyn jaki znalazłam są różne formaty i bardziej zunifikowane kolorystycznie , blade, ciemniejsze, szare, wypełniane, ale 2x droższe

Chyba puszczałam linka, też z allegro, 140 zł za m2, układanka francuska sie to zwie bo w 5 wymiarach. Mnie się podoba M-owi też

140 i najtańszy? To ja widziałam tańsze. Ciekawe czy nie jakiś wałek

No mi też się podobają te w różnych wymiarach... ale chciałabym same jasne płytki
Będę szukać.
Kontonaogrod 17:51, 15 wrz 2025

Z metra tyle wychodzi. Przynajmniej te parę miesięcy temu. Na wolę wystawiają cenę 89 czy 99 ale dotyczy “kompletu” chyba 6 tych płytek co dawało 0,6 czy 0,7m2 po przeliczeniu 140
Juzia 17:54, 15 wrz 2025

Kontonaogrod napisał(a)
Z metra tyle wychodzi. Przynajmniej te parę miesięcy temu. Na wolę wystawiają cenę 89 czy 99 ale dotyczy “kompletu” chyba 6 tych płytek co dawało 0,6 czy 0,7m2 po przeliczeniu 140

A może i tak jak piszesz
Cwaniaki
Kontonaogrod 18:03, 15 wrz 2025

Kupuj przez jakiś portal. Na olx miałam tego wałka od gościa z dużymi wymiarami trawerynu który wysłał mi sztuczne płytki jakieś indyjskie brzydkie ze az zęby bolały . I robił ze mnie idiote ze skąd mogę wiedzieć że to nie trawertyn

1200 w plecy
Agatorek 18:28, 15 wrz 2025

Ehhh. Zacytuję klasyka „podłość ludzka nie ma granic”.

Schody bardzo ładne wyszły.
Będzie pasować do drewnianych sufitów, drzwi i ogólnie kolorów
Juzia 18:51, 15 wrz 2025

Kontonaogrod napisał(a)
Kupuj przez jakiś portal. Na olx miałam tego wałka od gościa z dużymi wymiarami trawerynu który wysłał mi sztuczne płytki jakieś indyjskie brzydkie ze az zęby bolały . I robił ze mnie idiote ze skąd mogę wiedzieć że to nie trawertyn

1200 w plecy

No ja przez olx takich rzeczy nie kupuję
Kontonaogrod 19:32, 15 wrz 2025

To jest legalnie działającą firmą z siedzibą w Lasku pod Łodzią.
Tyle że na olx wrzucili foty kamienia i twierdzili że sprzedają trawertyn . A potem się z gościem kłóciłam, odesłałam na swój koszt (300 zł). A gość stwierdził że przyszły potłuczone i mu nie udowodnię nic. Do sądu za 1200 zł się nie opłaca iść… więc pewnie łupie idiotow dalej …
Juzia 20:28, 15 wrz 2025

Kontonaogrod napisał(a)
To jest legalnie działającą firmą z siedzibą w Lasku pod Łodzią.
Tyle że na olx wrzucili foty kamienia i twierdzili że sprzedają trawertyn . A potem się z gościem kłóciłam, odesłałam na swój koszt (300 zł). A gość stwierdził że przyszły potłuczone i mu nie udowodnię nic. Do sądu za 1200 zł się nie opłaca iść… więc pewnie łupie idiotow dalej …

Masakra.
Kontonaogrod 20:30, 15 wrz 2025

No niestety.

Przewieźliśmy resztę wyposażenia dla pszczół do nowego domu. M ma teraz wieże w pokoju

Opróżniamy powoli strych, strach się bać ile tam gratis siedzi. Jutro pora na komplety opon zimowych lopaty do śniegu i namioty