Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowa działka, nowe wyzwania, nowi my ;)

Nowa działka, nowe wyzwania, nowi my ;)

Kontonaogrod 07:11, 09 lis 2025

Dziś chcemy zrobić sufit w pokoju gościnnym po demolce ocieplenia przy okazji chowania rekuperacji. Nie mogę się doczekać
Kontonaogrod 09:19, 09 lis 2025

To na razie jest ściernisko

Buahaha ale sporo bylin posadzona, zobaczymy na wiosnę

kami 09:56, 09 lis 2025

Tyle plewienia już widzę ,że faktycznie do wiosny ogarniesz
Też robię przekopki. Lawenda dobrze się przyjmuje? Nakupiłam takich małych w paletkach i nie chce mi się trawnika zrywać a 0,5 metrowe odstępy.
Mary 13:27, 09 lis 2025

Nie doczytałam, że Babią wybierasz się w poniedziałek. Myślałam, że dzisiaj.
Sprawdź aktualności we wcześniejszym linku pogodowym. Część szlaków jest pozamykana i otwierane są tylko w soboty i niedziele.
Kontonaogrod 15:23, 09 lis 2025

Kamilawenda póki co wygląda dobrze zobaczymy jak po zimie. Grunt to zdrenowane stanowisko żeby nie stała w wodzie. Pełne słońce i będzie miodzio

Na zdjęciach tylko trzy trumienki i wypielone więc będzie ok. Dwa tarasy mam do ogarnięcia przed zimą o ile się uda byłoby fajnie

Marysia dzięki! Babia we wtorek o ile się wybierzemy. Trzeba poczytać w takim razie - dzięki bo byśmy pewnie pocałowały klamkę
Konieczki 23:03, 09 lis 2025

Karola mąż mi powiedział że Akademicki jest zamykany na zimę, nie wiem czy już go zamknęli ale sprawdźcie sobie.
Kontonaogrod 00:02, 10 lis 2025

Uuuu

Dzięki!
Kontonaogrod 11:28, 10 lis 2025

Ogarniam dziś chwasty. Miała być ekipa montować szklarnie i gość od barierek, ani jedni ani drudzy się nie pojawili i ani me ani be ani kukuryku

Heh szkoda słów

Dobrze mieć wolny dzień i chyba wiele osób ma bo ani jednego telefonu od klientów z pracy

Przed

Po

Nieidealnie ale wiosna będzie dużo łatwiej. Wycięłam piwonie hosty i inne suche byliny dookoła domu i w rejonie bramy.

Przerwa na herbatę, suche rękawice i wracam na plac boju

Tess 12:26, 10 lis 2025

Kontonaogrod napisał(a)

Mam nadzieję tego nie zdmuchnie bo dach jest pełny a wieje tu jak nie wiem co. Barierki na schody i balkony czekają na montaż

O matulu, ale masz piękne widoki!!!
Ta altana to gotowiec do samodzielnego złożenia? Dasz namiar?
Kontonaogrod 13:21, 10 lis 2025

Dzięki Tesiu

https://sklepatk.pl/produkt/altana-ogrodowa-39x33m-pawilon-drewniana-antracyt-swietlik/