Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowa działka, nowe wyzwania, nowi my ;)

Nowa działka, nowe wyzwania, nowi my ;)

Kontonaogrod 14:11, 13 gru 2025

Zgadzam się

Papryki słodkie i padron

Jest duża szansa że nowe pokolenie firan i zasłon mieć nie będzie moja się nie nauczy bo nie ma jak buahaha

Jak jeżdżę do Rodziców to ogarniam okna firany i zasłony na parterze po świętej pamięci babci. Niczego tak nie znoszę jak tego
sylwia_slomc... 22:16, 13 gru 2025

Nie da rady. Żaluzje i rolety kojarzą mi się z biurem i pasują do nowoczesnych wnętrz. A ja kocham rustyk. Firany, zasłony muszą być, a najlepiej jak są długie aż leżą na podłodze w miękkich puklach do tego bawię się kolorem i obecnie w salonie mam trzy sztuki na jednym oknie, a w sypialni cztery sztuki. Tu i tu w dwóch kolorach. Jak zdjęłam do prania to Em Się nie mógł doczekać kiedy znowu powieszę. Bo bez nich mieszkanie jak nagie Mam też dywany, które trzeba wytrzepać... Nic nie poradzę w takich klimatach jest moje miejsce.
Konieczki 22:19, 13 gru 2025

Ale do Ciebie Sylwia nie pasuje inaczej
Anka Ty już wysiewasz?
sylwia_slomc... 22:20, 13 gru 2025

Konieczki napisał(a)
Ale do Ciebie Sylwia nie pasuje inaczej
Anka Ty już wysiewasz?

To mi w charakterze siedzi głęboko
Kontonaogrod 06:03, 14 gru 2025

Nie no takie wnętrza są piękne ale niestety robota też jest

M mi mówi że jego mama wysiała to się też wzięłam. Nie mam lamp nie doświetlam więc dużo gorzej rosną niż u Ciebie Asia
Kontonaogrod 14:17, 14 gru 2025

Wróciłam do domu, spacer z psem i za każdym razem kilka drzewem ma nową grubą warstwę zrębków dookoła pnia. Mogłoby całą zimę tak być - przejściowo słonecznie i kilka stopni na plusie

Na targu w Oświęcimiu można kupić produkcję wafelkową i na przykład worek połamanych wafli lub uszkodzone bezowe misie hihi