Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowa działka, nowe wyzwania, nowi my ;)

Nowa działka, nowe wyzwania, nowi my ;)

Kontonaogrod 17:37, 23 gru 2025

Szkoda mi nadal tej świnki

Kontonaogrod 08:40, 26 gru 2025

kami 10:28, 26 gru 2025

Wesołych Świąt
Fajny szron, choć w tym tempie uciekającego czasu to cieszmy się z zimna bo za chwilę będzie wiosna.
Kontonaogrod 10:36, 26 gru 2025

Czekam na wiosnę z utęsknieniem! Nie znoszę zimnicy i szarości. Dobrze se jakiś przerywnik w postaci Azji i ciepła sobie mogę zaserwować choć w tej chwili zastanawiam się czy w ogóle możemy jechać…

Zobaczymy jak Mama będzie wyglądać dzień przed feriami i zdecydujemy…

Wesołych!
Kordina 17:40, 26 gru 2025

Kontonaogrod napisał(a)
Szkoda mi nadal tej świnki....

Tak jak Indianie po upolowaniu zwierza, możesz wyrazić wdzięczność za to, że nie jesteś głodna i odczuwasz sytość. Jak to przeczytałam wiele lat temu, to praktykuję wdzięczność za wiele innych rzeczy, które zdarzają się w moim życiu.
Też nie lubię szarości, działa na mnie depresyjnie, a tak się składa, że zima to taka prawie półroczna szarówka... Najlepszości Aniu dla Ciebie i bliskich
Kordina 17:44, 26 gru 2025

powtórka
Kontonaogrod 17:49, 26 gru 2025

Wzajemnie! Dziękuję bardzo i ściskam

I popieram wdzięczność- bardzo pomaga w życiu widzenie szklanki do połowy pełnej niż odwrotnie.

Świnka mniam mniam dziś chińszczyzna na obiad, bardzo smaczna kawałek upieczonego boczku w kostkę i wytopiony z niej tłuszcz plus warzywa, chińskie wino do gotowania i sos czar siu śliwkowy. Z ryżem.

Pozdrawiam!
Kontonaogrod 08:29, 28 gru 2025

LIDKA 10:23, 28 gru 2025

Piękna zima. U mnie tylko gololedź. Pod samym domem zabić się można. Nawet pies się wywrócił, chyba muszę posolić ścieżke.

Życze Ci aby sytuacja zdrowotna mamy była na tyle stabilna żebyś mogła pojechać na tę wyprawę.

Pomyślności na Nowy Rok
Kontonaogrod 10:32, 28 gru 2025

Lidka dziękuję i wzajemnie!

Nie wiem codziennie rano włączając telefon zastanawiam się co tam znajdę i czy Tato nie dzwonił. Heh

Jakby trzeba było wracać wcześniej to koszt tych biletów przewyższyłby koszty całości więc nie wiem czy w ogóle jest sens. Mam kasę zostawioną na stan surowy w Dobczycach i to by było na tyle i już się boję jak to będzie a co dopiero 10 tysięcy kilometrów stąd

Zobaczymy

A póki co ciasto czekoladowe z wiśniami w piekarniku a kurom zaniosłam biały ser (miałam pięć sernik ale nie wyszło)