Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowa działka, nowe wyzwania, nowi my ;)

Nowa działka, nowe wyzwania, nowi my ;)

Kontonaogrod 18:46, 10 kwi 2024

Licznik wody. Na szczescie nadal wskazuje 0. Mialam sen ze nabilo sie wody za tysiace zlotych a ja sprawdzilsm stan licznika 5mcy po zakupie działki

Bedziemy go przenosic do garazu. W poniedzialek pewnie, powinien juz byc kawalek sciany zeby go zamontować

Stajnia przygotowana pod chudziak

Nowe rowy pod zywoplot grabowy:

Pod winorośle

I pod borówki. W weekend bede sadzic

Kontonaogrod 18:49, 10 kwi 2024

Jutro cykne wokół domu, nie mialam dzis czasu bo mloda na konie wiec bawie sie w przedsiebiorstwo taksowkowe. Pan Mirek wykopal sterte jeżyn dzikich, leży ich góra chyba do spalenia jak wyschną?

Omowilismy tez przylacze wody do obu budynków, jak poprowadxic rury zeby bylo jak najmniej kolizyjnie.

Mimo poznej pory pan Mirek z kumplem wożą ostatnie 3 wywrotki piachu I wrzucą go w fundamenty. Jutro chlopaki skończą zagęszczanie I w piątek chudziak w poniedziałek transport pustaków I zaczynamy budowę parteru
Urszulla 20:54, 10 kwi 2024

Plany i realizacja się zgrywają
Juzia 20:58, 10 kwi 2024

Nic nie zwalniasz
A u mnie się plany pokrzyżowały... :/
Kontonaogrod 21:03, 10 kwi 2024

Póki co idzie dobrze tfu tfu.

Ula dasz rade, trzymam kciuki!

Justynko buuuu kicha ale pewnie da sie cos poradzic? Zawsze jest jakies wyjscie?

Edit doczytalam. Co sie odwlecze to nie uciecze
Juzia 21:21, 10 kwi 2024

Nie no.... nie ma tragedii
Jest co robić. Trzeba zająć się drogą i może ogrodzeniem?
sylwia_slomc... 21:40, 10 kwi 2024

Ale macie tempo Ja dziś cięłam dalej wróciłam bez sił
Kontonaogrod 06:05, 11 kwi 2024

Juzia my dokladnie to zrobilismy. Droga I ogrodzenie. Przylacza juz byly. Wiec u Was poskladac papiery I czekac.

Sylwia podziwiam! W tygodniu nie jestem w stanie wiele zrobic, pracuje do 16tej, mloda ze szkoly, obiad I ciemno. Coraz pozniej sie robi ciemno na szczescie ale pol godziny sprzatania wywozenia resztek drewna czy plastiku to wszystko co zrobie. I cos większego w weekend

W sobote elektryk ma pospawac bednarke z drutami w fundamentach. Ja chce posadzic borowki I graby I wybrac sie do Mnikowa zobaczyc czy msja graby to bym wiecej kupila na zywoplot. Na kupowanie z golym korzeniem juz pozno bo liscie mają... jest szansa ze w sobote bede miala wode podlaczona to napelnimy mauzery I bede mogla borowki chociaz podlac
vita 08:52, 11 kwi 2024

Zaryzykowałabym twierdzenie, że nie tylko nie zwalniasz, ale że masz teraz jeszcze szybsze tempo
Trudno nadążyć. Mauzery Młokosiewicza piękna, wcześniej u Ciebie zakwitła. Duża ta stajnia
Kontonaogrod 08:57, 11 kwi 2024

haha

Stajnia na 6 koni

Niestety na jutro betonu nie będzie, będzie na poniedziałek. Na wtorek bloczki. Więc przerwa weekendowa już